Perfect Marc Jacobs i novi signature Chloé miris u rujnu stižu na police parfumerija

Parfemski noviteti za jesen

Dok mijenjamo laganiju odjeću za pleteninu i iz sandala uskačemo u čizme i tenisice, i naša beauty rutina traži prilagodbe. To se ne odnosi samo na kreme i serume već i na parfeme koji u jesenskoj režiji imaju drugačije note od onih ljetnih i svježih. Polagano na police omiljenih parfumerija i drogerija stižu parfemski noviteti za hladnu sezonu, a ovaj put naš je fokus na dva parfema koji će se u rujnu pojaviti u prodaji i koje će obožavati sve ljubiteljice posebnih cvjetnih nota.

Perfect Marc Jacobs

Moderan, blistav, i ženstven, Perfect Marc Jacobs nježan je cvjetni miris. Stvorila ga parfumerka Domitille Michalon-Bertie kao neuobičajen, ali skladan spoj svježeg cvijeća i umirujućih nježnih akorda. Miris se otvara sočnim notama rabarbare i žutog narcisa te vas uvodi u nježno srce od bademovog mlijeka. Cedrovina i kašmir u bazi pružaju mu baršunasti finiš.

Bočica je izrađena od elegantnog spoja neočekivanih elemenata. Čep je okrunjen eklektičnom i raznobojnom kolekcijom nespojivih privjesaka koje je osobno izabrao sam Marc, i doradio dizajn svojim osebujnim stilom. U skladu s bočicom, kutija je vintage, na kojoj je poznati njujorški umjetnik Jacky Blue nacrtao ilustraciju bočice.

Novi signature Chloé miris

Novi miris Rose Tangerine kreirali su parfumeri Sidonie Lancesseur i Michel Almairac. Kao i uvijek, miris sadrži karakterističnu Chloé notu: blistavu, svježu i bistru ružu koja je sastavni dio mirisnog identiteta brenda. U mirisu Rose Tangerine jedinstvena nota ruže poprima neočekivani preokret dodatkom voća: živahna, osunčana esencija mandarine miris čini blistavim, dok crni ribizl i zelene note osnažuju njegov karakter. Cedar i bijela ambra u bazi čine ga modernim i vrlo elegantnim.

Chloé Eau de Toilette izražava ženstvenost koja je ovoga puta naglašenija nego ikad.

Odražavajući  nove note, prepoznatljiva Chloé bočica odlikuje se novim bojama kao i narančasto-ružičastom vrpcom koja je u tonu s mirisom. Ikonični detalji boce ostaju nepromijenjeni: rebrasto staklo koje evocira sunčeve zrake, toliko karakteristično za Chloé – uz ovalni poklopac i ručno obložene srebrne metalne pločice.

FotoPromo
BeautyBeauty vijestiPerfect Marc Jacobs i novi signature Chloé miris u rujnu stižu na...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram