Krojevi inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća u novoj kolekciji brenda DeLight

Prva asocijacija kada se spomene jug Francuske onaj je poznati „Joie de vivre“ stil života. Dizajnerskom dvojcu DeLight upravo je taj osjećaj uživanja i lakoće življenja bio nit vodilja prilikom kreiranja nove kolekcije za proljeće 2018. godine.

Ivan Friščić i Željka Molnar pri tome nikako ne zaboravljaju DeLight ženu za koju kreiraju i stvaraju svoje kolekcije – ženstvena, sofisticirana, beskompromisna kada je kvaliteta materijala u pitanju, stalno u pokretu, ali i ženu koja voli život i uživa u njemu punim plućima. Sve te odlike krase iznimno talentiranu i ženstvenu Taru Rosandić koja se nametnula kao logičan izbor za zaštitno lice nove kampanje.

„Izrazito sam sretna što mi se pružila prilika podržati ovaj mladi kreativni tim i s iskrenom radošću sam prihvatila Ivanov poziv da budem zaštitno lice nove kampanje. Lako je predstavljati brand u koji vjeruješ i drago mi je što za DeLight to doista mogu reći.

Okružena zelenilom prekrasne Punta Skale u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, koji kao i svaka haljina ili odijelo ove prekrasne kolekcije odiše luksuzom, ali i lepršavošću, neopisivo sam uživala i nadam se vjerodostojno prenijela taj „Joie de vivre“ koji su DeLight čarobnjaci željeli prikazati.“ – izjavila je Tara Rosandić.

Lepršave haljine s floralnim uzorcima izrađene od najfinije svile, mala crna haljina s upadljivim detaljima na rukavima i neobična haljina–plašt fantastičan su odabir, kako za dnevne poslovne obaveze, tako i za opuštene morske večeri. Naravno, točka na i svake DeLight kolekcije je i power suit, ovaj put u floralnoj izvedbi koja ostavlja bez daha.

Krojevi su inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, ali s modernim elementima prilagođenim suvremenoj ženi. Kolekcija odiše ženstvenošću i naglašava obline, a svilene haljine glamurom i luksuzom koji si žene mogu priuštiti.

Šeširi koje nosi Tara rad su obrtničke obitelji Kobali i prvi je to korak u smjeru povezivanja DeLighta s ostalim hrvatskim brendovima, što je ovom mladom dizajnerskom dvojcu cilj.

Foto: Matea Smolčić Senčar

ModaModa vijestiKrojevi inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća u novoj kolekciji brenda...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram