Kultni Mini Cooper ima posebno izdanje za nadolazeće kraljevsko vjenčanje!

Ususret kraljevskom vjenčanju MINI, brand ikona britanske auto industrije sa gotovo 60 godina povijesti u Velikoj Britaniji, odlučio je ovo događanje proslaviti na poseban način.

Naime, dizajniran je unikatan Mini Cooper koji će nakon ceremonije biti doniran u humanitarne svrhe za pomoć djeci zaraženoj HIV-om. Bijeli MINI s posebno izrađenom krovnom grafikom i suvremenim 3D ispisom interijera i eksterijera krasesrebrno bijele akcentne trake i crni pojas ruba. Tako je istaknut inovativan vanjski dizajn vozila, a prepoznatljive karakteristike MINI modela izrađene u kromu, poput ručki vrata i okvira za prednja te stražnja svjetla, pridonijele su dojmu suvremenosti modela.

Posebno dizajniran krov dao je iznimnu estetsku notu ručnim oslikavanjem u bojama nacionalnih zastava mladenaca. Unutrašnjost ovog veličanstvenog MINI primjerka krasi siva koža s elementima krovne grafike, integrirane u trakama na vratima, iza upravljača i na naslonima za glavu. Inovativnost dizajnera očituje se i u light efektu „Just married“ koji se projicira na podu prilikom otvaranja vozačevih i suvozačevih vrata.

 

Novitet koji će se svidjeti kupcima!

Mini je ovim izvanrednim i potpuno jedinstvenim humanitarnim modelom predstavio novitet u svojoj već bogatoj ponudi. Name, kupci će i u budućnosti imati mogućnost odabira vlastitog dizajna krova i ukrasnih detalja na automobilu te tako doživjeti ne samo jedinstvenu kvalitetu prepoznatljivog svjetskog branda već i potpuno jedinstven automobil kreiran prema vlastitim željama.

Stoga, ukoliko želite da i Vaš novi MINI bude poseban, obratite se jedinom ovlaštenom distributeru za MINI vozila u RH: Tomić & Co. salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli.

CelebuzzCelebuzz vijestiKultni Mini Cooper ima posebno izdanje za nadolazeće kraljevsko vjenčanje!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram