U Stradivariusu smo pronašli presladak poklon za smirivanje živaca

Znate li kome je potreban?

Iako se nalazimo usred nesigurnih vremena i blagdana koji protječu u poprilično drugačijem tonu od prijašnjih godina, trudimo se misliti na pozitivne stvari koje nas okružuju, a male radosti koje uključuju uređenje doma u blagdanskom duhu te uveseljavanje onih najbližih pomno odabranim poklonima ne preskačemo.

Ako u svom okružju imate osobu koja svojim rukama voli izrađivati dekorativne predmete ili osobu kojoj bi to mogao postati novi hobi, zavirite u Stradivarius koji nas uvijek oduševi lifestyle sitnicama u svojoj ponudi. Osim povoljne odjeće, u ovom high street brendu možete pronaći brojne sitnice koje su idealne kao poklon – od slatkih rokovnika, društvenih igara, sitnica za kuhinju i slično.

Ovaj put našu je pažnju privukao set za vezenje koji se čini kao idealan suputnih za ove hladne dane koji nam predstoje, ali i kao dobro sredstvo za opustiti živce i isključiti se iz stvarnog svijeta na nekoliko sati. Kako točno izgleda, pogledajte u nastavku, a ako ga želite uzeti za sebe ili nekog drugog, izdvojit ćete 99 kuna.

Jolie domJolie biraU Stradivariusu smo pronašli presladak poklon za smirivanje živaca

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram