Zara Home je izbacila jako stylish kolekciju za kućne ljubimce

Obožavat će je vlasnici!

U Zari Home vjerojatno ste naviknuli viđati moderne komade namještaja, dekoracije i slično, ali sada je ovaj planetarno popularni brend odlučio napraviti kolekciju za kućne ljubimce – točnije pse!

Baš kao što možete očekivati od spomenutog brenda, svi komadi lako će se uklopiti u moderno uređenje stana, što možda našim čupavcima nije bitno, ali vlasnicima koji svoju estetiku žele držati pod kontrolom, itekako će biti zanimljivo.

U kolekciji se našlo nekoliko verzija krevetića za pse, krpenih i pletenih, a tu su i keramičke ili metalne zdjelice, kožne orme, igračke… te čak nekoliko dodataka koji će isključivo razveseliti vlasnike kao što je Tachen komplilacija fotografija Waltera Chandoha u razdoblju od 1941. do 1991. godine. U ovoj zanimljivoj knjizi pronaći ćete preko 60 pasmina i fotografije koje jasno ocrtavaju ljubav i nježnost autora prema ovim životinjama. Jako je zanimljiva i memory igrica sa četveronožnim čupavcima u glavnoj ulozi te sitnice za njegu. Kako sve izgleda, pogledajte u nastavku, a za više se zaputite na stranice Zara Home.

Jolie domJolie biraZara Home je izbacila jako stylish kolekciju za kućne ljubimce

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram