Otkriveno je kako izgledaju komadi iz kolekcije Simone Rocha x H&M!

Priznanje Irskoj, Hong Kongu, teksturi, obliku, taktilnosti, povijesti, obitelji, intimnosti i radosti.

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M je nedavno najavio novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu – Simone Rocha. Kolekcija Simone Rocha x H&M uključivat će Rochin potpis na ženskoj, muškoj i dječjoj kolekciji. To je ujedno i prvi put da Rocha nudi kolekciju za cijelu obitelj. Svaka kategorija sadržava kompletan look; odjeću za posebne prilike uključujući haljine od tila, uz pletenine, košulje, odjeću za van poput balonera, ležernih majica, modnih dodataka, uključujući svjetlucavi nakit i obuću ukrašenu biserima.

Rocha je prva irska dizajnerica koji surađuje s H&M-om. Ova kolekcija, kao i sav njezin rad, slavi njezinu osobnu međuetničku baštinu i bezbroj nadahnuća koja su definirala rast njezinog branda, od tradicije i zanata u Hong Kongu do velikana povijesti umjetnosti.

“Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani godinama. Svi su bili kreirani idejama i nadahnućima koji su oblikovali mene i moj brend tijekom posljednjih 10 godina, i tako sam uzbuđena kad ih vidim nošene i stilizirane na nove načine.”, izjavila je dizajnerica za kolekciju koja će od 11. ožujka biti dostupna na hm.com.

Lookbook pogledajte u galeriji i pikirajte već sada komade koje planirate uhvatiti!

 

FotoPromo
ModaModa vijestiOtkriveno je kako izgledaju komadi iz kolekcije Simone Rocha x H&M!

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram