Jednostavno i praktično! Ove naočale nude potpuno drugačije iskustvo kupovine

U skladu s tržištim trendovima koji kontinuirano pokazuju porast online kupovine, ne samo zbog krize izazvane pandemijom Covid-19, na tržištu se pojavio novi brand, Mintglasses webshop, koji nudi jedno posve drugačije iskustvo kupovine naočala.

Potaknuti razvojem mrežne trgovine i usluge, te svojim dugogodišnjim iskustvom u prodaji naočala, odlučili smo stvoriti Mintglasses”, poručuju iz Mintglasses te najavljuju i proširenje na tržište cijele Europske unije.

Dioptrijske naočale su medicinski proizvod, posve individualan i personaliziran. Sastoje se od okvira i naočalnih leća za različite vrste korekcije ili zaštite očiju. Osim što se upotrebljavaju za ispravljanje optičkih pogrešaka vida, dioptrijske naočale sve više služe i kao ukras na licu. Okvirima za naočale, kao modnim dodatkom, moguće je obogatiti prirodnu ljepotu lica, ali i prekriti sitne nedostatke. No, nije sve u izgledu pa je iznimno važna i funkcionalnost i udobnost odabranih okvira. Okviri moraju biti lagani, ugodni za nošenje i izrađeni od kvalitetnoga materijala s neutralnim utjecajem na kožu lica kako ne bi izazvali alergije na koži.

Mintglasses su moderne, urbane naočale izrađene prema vašoj dioptriji i prilagođene vašim potrebama. Mintglasses su kompletno proizvedene unutar EU, te da su rađene od najkvalitetnijih materijala, kao što su acetatna plastika i titan.

Naočalne leće, korištene za izradu naočala, proizveli su vodeći svjetski proizvođači.

Izborom oblika, boje i materijala utječete na svoju osobnost. Bilo da želite izraziti dinamičnost ili smirenost, ekstravaganciju ili decentnost, odaberite za sebe dioptrijski okvir iz bogate kolekcije.

Mintglasses možete pronaći na https://mintglasses.com/ te na Facebook stranici Mintglasse i Instagram stranici.

FotoPR
ModaModa vijestiJednostavno i praktično! Ove naočale nude potpuno drugačije iskustvo kupovine

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram