Mihano Momosa oduševio novom kolekcijom

Nova kolekcija pod imenom Awakening.

Dizajner Mihailo Anušić predstavio je novu kolekciju kojoj se kao glavni motiv nametnula priroda koja se budi. Kolekcija obiluje komadima izrađenim od lepršavih materijala u nijansama poput žute, plave i boje pudera.

“U svima nama krije se uzbudljivi potencijal da pretvorimo snove u stvarnost. Tu urođenu sposobnost smo koristili nebrojeno puta, ne znajući da će doći vrijeme kada će ova osobina postati neophodna. Cijeli svijet je zaspao, sve se utišalo i postali smo uskraćeni za ljudski dodir, za bliskost. Odjednom, stvarnost je postala preteška. Sve što nam je ostalo su naši snovi. Ali onda, ljudski duh se budi. Otpornost i optimizam su nas probudili. Sanjanje je super, ali život treba živjeti. Najednom, bili smo budni, spremni prijeći granice i ponovo se prilagoditi svijetu, ali i da svijet prilagodimo nama.
Ideje su samo dolazile, kao da su imale vlastitu volju. Sjetili smo se kako je to stvarati nešto značajno, kako je pretvoriti misli u opipljive stvari koje služe da unesu ljepotu u svijet. Tako, pred vama je kolekcija Awakening – buđenje. Ona je manifest naše odanosti snovima. Obećanje da postoji nada i da veza sa nama samima nije izgubljena.
U ovoj kolekciji priroda je izvor inspiracije. Mnogo cvjetnih motiva simbol su prirode koja se budi. Plave, žute i puder boje bude sva čula. Pošto je udobnost i dalje potrebna, korišteni su lagani i lepršavi materijali, i dizajnirano je puno oversized sakoa i hlača širokih nogavica. Poigrali smo se detaljima i kreirali šešire koji zaokružuju svaku kombinaciju. I naravno, koristili smo mnogo perja, po prvi put u žutoj boji koja nas podsjeća na Feniksa koji se diže is pepela.
Oda snovima. Oda realnosti. To je ova kolekcija. Jedno je nepotpuno bez drugog. Zato, sanjajte. Probudite se!”, poručuju iz brenda.
ModaModa vijestiMihano Momosa oduševio novom kolekcijom

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram