Ispunile su nam se sve želje: Pronašli smo mirisnu svijeću koja miriše na svježe pečene kroasane

Genijalna vijest za kraj tjedna.

Francuski brend Overose oduševio nas je svojom novom mirisnom svijećom koja savršeno spaja francusku gastro tradiciju, našu ljubav prema pekarskim proizvodima i luksuz. Naime, Overose je na svom Instagram profilu predstavio svoju novu mirisnu svijeću koja je oduševila javnost.  Radi se o svijeći koja miriše kao najfiniji, svježe pečeni francuski kroasani. S obzirom na to da mi ne poznajemo baš mnogo ljudi koji su imuni na šarm i okus hrskavih kroasana, vjerujemo kako će ova mirisna svijeća biti instant hit. Mi je svakako želimo!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shereen | Skincare • K-Beauty (@thewayofthesnail)

Overose je inače veganski i cruelty-free brend, a ova njihova nova svijeća zove se jednostavno – Croissant. Kako joj i samo ime kaže, miriše upravo na slavni francuski pekarski proizvod koji je postao zaštitni simbol francuske kuhinje.

Svijeća može goriti i do 60 sati, a košta 48 eura, odnosno 363 kune. Ako već znate da je apsolutno trebate u svojoj kolekciji, morat ćete se ipak malo strpiti jer procesuiranje narudžbi trenutno nije moguće zbog toga što je svijeća trenutno rasprodana i na službenim stranicama brenda i na platformi Cult Beauty, ali nove bi zalihe trebale stići uskoro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OVEROSE (@overose)

Jolie domJolie biraIspunile su nam se sve želje: Pronašli smo mirisnu svijeću koja miriše...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram