Sjećate se društvene igre Cluedo? Uskoro ćete je moći zaigrati na ulicama Zagreba!

Kako cool!

Prije videoigara i svijeta mobitela i društvenih mreža zabavljali smo se igrom na ulicama, parkićima, ali i uz ekipno nadmudrivanje u društvenim igrama. Iako je danas moderna tehnologija u potpunosti pokorila sve te “stare” načine zabave dobro je tu i tamo se prisjetiti kako je to igrati se uživo, na zraku, na cesti, u rodnom gradu. Tako se sada svim Zagrepčanima nudi unikatna prilika da ponovno ožive svoje djetinje osjećaje i omiljenu društvenu igru detektivske tematike Cluedo zaigraju i u svom gradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mathieu El Ghazi (@mathieuelghazi)

Napeta društvena igra Cluedo u kojoj je glavni cilj razotkriti ubojicu, mjesto ubojstva i oružje s kojim je ubojstvo počinjeno, uskoro će se preseliti s ploče u pravu avanturu na otvorenom. Naime, The Zagreb Ripper dovodi zanimljivu igru CluedUpp, a koja je zapravo preslika spomenute društvene igre, samo što se ona odvija na zagrebačkim ulicama, sa stvarnim ljudima.

Savršena je ova prilika za sve one koji su oduvijek maštali o tome da sudjeluju u rješavanju misterija i love zlikovce. Svoju ekipu od šest članova možete prijaviti tek od 15. svibnja 2021. godine kada CluedUpp dolazi u Zagreb, a cijena iznosi 324 kune.

Pravila igre su zapravo slična spomenutoj društvenoj igri, a od vas se očekuje da otkrivate tragove po gradu, rješavate zagonetke i izazove te ispitujete virtualne svjedoke. Ono što je važno jest razriješiti slučaj na vrijeme, a ako mislite da bi ovo bila odlična prilika da malo izađete iz korona svakodnevice koja vas je prikovala za vaše domove – iskoristite priliku i zabavite se kao nikad prije!

Više informacija možete saznati na službenoj stranici, a kako zapravo cijeli koncept ove igre izgleda otkrijte u videu.

LifestyleSjećate se društvene igre Cluedo? Uskoro ćete je moći zaigrati na ulicama...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram