A1 Hrvatska traži modne dizajnere i nagrađuje najbolje kreativce!

Ovog proljeća A1 Hrvatska odlučio je spojiti dva dijela svoje poslovne vizije te pokrenuti kreativni nagradni natječaj kojemu je cilj okupiti mlade modne dizajnere diljem Hrvatske.

O čemu se točno radi i kakav to spoj čine telekomunikacije i moda – saznat ćete u nastavku.

Kreativni nagradni natječaj „Ti kreiraš!“

A1 Hrvatska otvorio je nagradni natječaj „Ti kreiraš!“ i uputio poziv svim dizajnerima da se prijave i sudjeluju u kreativnom procesu stvaranja nove odjeće za zaposlenike tvrtke A1 Hrvatska. Prijave na natječaj otvorene su do 5. srpnja 2021., a nagradni fond za tri najbolja rješenja iznosi 30.000 kuna.

Zahvala zaposlenicima i cijeloj A1 zajednici

Naime, već dugi niz godina A1 Hrvatska svoje poslovanje temelji na kontinuiranom pružanju najnovijih i najkvalitetnijih usluga svojim korisnicima te se ponosi brigom za zajednicu u kojoj djeluje, što prije svega kreće od pažnje i brige koju pruža svojim zaposlenicima, koji zaista jesu prvi i najveći ambasadori tvrtke.

Ovog puta su se odlučili za društveno odgovoran projekt kojim će nagraditi svoje zaposlenike, a u isto vrijeme pružiti poticaj domaćim malim poduzetnicima – dizajnerskim i krojačkim studijima, dodatno uzimajući u obzir da su takva mala, često i obiteljska poduzeća unazad godinu dana najviše pogođena posljedicama globalne pandemije.

Kreativna rješenja za kreativnog pionira telekomunikacija

Ono što se traži su nova i kreativna rješenja radne odjeće koja će biti moderna i drugačija i u najboljem svjetlu predstavljati A1 brend. Važno je da modeli budu praktični i vrlo ugodni za nošenje, a u konačnom sudu sudjelovat će i jedan od zaposlenika A1 Hrvatska, kako bi osigurali da nova odjeća bude u skladu sa željama i potrebama zaposlenika.

Žiri će odabrati tri najbolja modela čiji će dizajneri u suradnji s osobljem domaće krojačke tvrtke Naftalina dodatno razraditi ogledne primjerke nove radne odjeće, a pobjednički modeli s prepoznatljivim A1 identitetom naposljetku će biti šivani u tvrtki Naftalina te dostavljeni svim zaposlenicima ovu jesen.

Više detalja o natječaju i pravilima pronaći ćete na mrežnim stranicama A1 Hrvatska (www.a1.hr), kao i on-line obrazac putem kojeg će se vršiti prijave dizajnera i njihovih kreativnih rješenja, zato ne čekajte, već se prijavite! ?

FotoPR
LifestyleA1 Hrvatska traži modne dizajnere i nagrađuje najbolje kreativce!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram