Francuski chic u punoj snazi: Omiljeni model natikača dobio je novo ruho

Jedini par obuće koji nam treba za godišnji odmor!

Natikače su jedan od ključnih modela cipela za najtoplije ljetne dane, a uz nove modele, u trendu su uvijek iznova modeli koji podsjećaju na kultne Birkenstockice. Uz modele s potpisom kultnog njemačkog brenda, najpopularnijim Birkenstock Arizona natikačama svake su godine inspirirani i brojni high street, ali i high end modeli.

Tako se ovog ljeta tim legendarnim modelom natikača s dva široka ramenčića inspirirao i omiljeni francuski modni brend Sézane. Naime, upravo se u njihovoj kolekciji za ljeto 2021. mogu pronaći prekrasni modeli sličnih natikača napravljenih od kvalitetnih, udobnih materijala i sa zanimljivim detaljima.

Baš poput modnog favorita s Birkenstock potpisom, Sézane ljetne natikače ističu se klasičnim dizajnom s dva remena. No, odmak od prepoznatljivog Birkenstock modela, novim Sézane modelima donosi spoj bogatih boja poput smaragdno zelene i oker žute te dodatak boho kopči. Birkenstock natikače u Sézane izdanju dolaze u dva modela, Jade Low Mules modelu i Sydney Low Mules modelu, te nekoliko divnih neutralnih boja.

Sve modele pronađite u nastavku, a naručiti ih možete na sezane.com.

FotoSezane
ModaTrendoviFrancuski chic u punoj snazi: Omiljeni model natikača dobio je novo ruho

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura. Frizura s kojom (oduvijek)...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram