Top 5 fashion lookova s crvenog tepiha u Cannesu o kojima se priča već danima

Celebrity fashion momenti koji su osvojili javnost.

Proteklih nam godinu i pol nedostaju brojna celebrity događanja u svijetu show businessa. Naime, zbog koronavirusa i pandemije mnogi inače veliki eventi bili su otkazivani, no drago nam je primijetiti da se ove godine malo po malo situacija vraća u normalu. Nakon što su se održali Brit Awardsi i dodjela Oscara, red je došao i na Cannes Film Festival. Ovaj najveći francuski filmski festival ove godine je započeo nešto kasnije no obično, ali ono što je postojano u odnosu na godine prije je to da je glamur i dalje na jako visokoj razini.

Osim filmskih premijera, na festivalu u Cannesu nas uvijek zanimaju i tko je od celebova što obukao, a ove godine imamo tu sreću pa su neki outfiti već sad postali kultnima. Svečane haljine, ekstravagantne kreacije, neobična odijela i žive boje – sve to moglo se prethodnih večeri vidjeti na crvenom tepihu Cannesa, a mi smo u nastavku izdvojili pet fashion celebrity lookova o kojima se za sad najviše priča.

Bella Hadid

Bella Hadid, najplaćenija manekenka svijeta, ove je godine u Cannesu u modnom smislu nadmašila samu sebe. Ova ljepotica tako se pojavila u dramatičnoj Schiaparelli crnoj haljini sa golemim zlatnim koraljem oko vrata, koji je ujedno služio i za prekrivanje jako obnaženog dekoltea. Ovaj je outfit zapanjio i javnost i modne stručnjake te je posve jasno da se već sad radi o jednom od najlegendarnijih fashion lookova u povijesti festivala u Cannesu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JAWBREAKING (@jawbreaking.xyz)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Giuseppe Zanotti (@giuseppezanotti)

Timothée Chalamet

Mladi glumac američko-francuskog porijekla već je par godina u medijima okarakteriziran kao vladar dobrog stila. Uvijek neobičan, ali modno osviješten, Chalamet je i u ovoj prigodi na premijeri svog novog filma u Cannesu uspio privući pažnju modnih kritičara. Pojavio se u društvu glumice Tilde Swinton i ukrao pažnju svojim sjajnim odijelom s potpisom Toma Forda. Čim se pojavio pred kamerama proglasili su ga najbolje odjevenim muškarcem večeri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Timothée Chalamet Updates (@tchalamet.updates)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lifestyle Asia KL (@lifestyleasiakl)

Izabel Goulart

Slavni model i manekenka, Izabel Goulart, ove nas je godine na Cannesu počastila jednim atipično glamuroznim outfitom s potpisom Etroa. Naime, za prvu večer festivala ljepotica se odlučila za komplet hlača i topa s otvorenim leđima, a koji je inspiriran ludom modom 1970-ih. Šljokice, perje i tanki ramenčići naglasili su njezinu savršenu figuru te privukli pažnju fotoobjektiva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli InStyle Deutschland (@instylegermany)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IngaB? Fashion Influencer? (@ingasstyleblog)

Candice Swanepoel

Viktorijina anđelica Candice Swanepoel izgradila je karijeru na činjenici da je jako seksi pa ne čudi da se i za crveni tepih u Cannesu odlučila odjenuti u jako izazovni šljokičasti kombinezon optočen kristalima. U boji kože, s iznimno dubokim dekolteom te mnoštvom detalja, Candice je slično kao i Izabel zračila glamurom 1970-ih. Njezin je outfit te večeri potpisao brend Etro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rh Fashion (@rh.fashion)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fashion Iconography (@_fashioniconography)

Chiara Ferragni

Najslavnija talijanska blogerica, influencerica i poduzetnica, Chiara Ferragni, zasjala je u Cannesu u ovoj limeta žuto-zelenoj kreaciji s potpisom Gimabattista Valli Paris. Lepršava haljina s plaštom vijorila se na vjetru te Chiaru za jednu večer pretvorila u neku egzotičnu božicu. Mnogi su se složili kako je ovo definitivno bio jedan od najupečatljivijih lookova te večeri. S obzirom da je Chiara karijeru izgradila upravo na nepogrešivom fashion stilu, ne čudi nas da itekako zna zasjati kad treba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli divinity.es (@divinity_es)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fashion News Magazine (@fashionnewsmagazine)

CelebuzzCelebuzz vijestiTop 5 fashion lookova s crvenog tepiha u Cannesu o kojima se...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram