Već znate za horoskopski znak i podznak, ali za ponašanje u ljubavnim vezama ovo je planet koji trebate provjeriti

Kultura Venerinih znakova

Pratite tjedne osvrte naše kolumnistice @infinitelymoved koja vam donosi pogled u ljudske odnose, identitet, spoznaje, i sve to iz astrološke perspektive. Za podrobnije analize pronađite je na Instagramu.

Svi smo već upoznati sa svojim horoskopskim znakom i podznakom, ali to nije sve kada je u pitanju astrologija! U našoj natalnoj karti postoji mnogo više od znaka i podznaka, a vrlo primamljiva tema nam je ljubav koja je predstavljena planetom Venere. Venera u našem horoskopu pokazuje kakvi smo u vezi, što nas privlači i kakva ljubav nam je potrebna, što volimo, a od čega bježimo.

Kako biste saznali znak u kojem je vaša Venera, možete posjetiti neki od sajtova za izračunavanje natalne karte (Mi predlažemo: https://justastrologythings.com/pages/chart/).

U nastavku pročitajte što vaša Venera govori o vama. 🙂

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INFINITELY MOVED ? (@infinitelymoved)

Venera u Ovnu

Kada je u pitanju ljubav, osoba s Venerom u Ovnu nikada nije suptilna. Izražavat će svoje osjećaje direktno s mnogo uzbuđenja i entuzijazma. Venera u Ovnu će u vezi i ljubavi tražiti mnogo samostalnosti i slobode, a bježat će od onih koji nemaju vlastiti osjećaj posebnosti i individualnosti. Kod Venere u Ovnu će se uvijek osjetiti želja za pobjedom, stoga popuštanje da bude po njihovom je must-have ukoliko želite zadržati ovu Veneru u svom životu!

Venera u Biku

Za razliku od Venere u Ovnu, Venera u Biku će vezama pristupati opreznije i sporije. Neće tako lako skočiti u nešto prije nego što dobro razmisli o tome. Bik je izuzetno privatan znak koji ne voli da stvari izmaknu kontroli, stoga će biti pažljiv i sa svojim, ali i tuđim osjećajima. Ova Venera uživa u komforu i dodir je njezin jezik izražavanja ljubavi.

Venera u Blizancima

Kada se Venera nađe u razigranom znaku, na taj način će i pristupati vezama. Veneri u Blizancima je dosada najveći neprijatelj, sve što joj nije intelektualno stimulirajuće, raznoliko i zabavno stvara mnogo nestrpljivosti, a zatim i gubitak interesa. Veza i ljubav su zabava, a ako se nešto kosi s tom idejom, ona će ju pronaći negdje drugdje gdje je to moguće. Ova Venera obožava duge razgovore gdje niti jedna tema ne ostane zapostavljena.

Venera u Raku

Suprotno Veneri u Blizancima, ljubav za ovu Veneru je sigurna, emotivna, nježna i pruža joj zaštitu. Osoba s Venerom u Raku pristupa vezama s mnogo emocije i želi da ona u njoj stvara osjećaj pripadanja. Jedina prava veza za Veneru u Raku je ona koja je vrlo odana i posvećena, veza u kojoj će se osjećati sigurno od svih životnih borbi, veza koja će za nju biti sigurna luka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wildest lovers (@wildestlovers)

Venera u Lavu

Lav je znak dramatičnog i glasnog izražavanja sebe i osjećaja. Venera u Lavu želi imati upravo takvu vezu. Veze za Veneru u Lavu moraju stvoriti osjećaj posebnosti s malom dozom drame koja će ju staviti u centar pažnje. Ova Venera želi u svakom trenutku znati da je posebna i najbolja, ali će isto to dati i za uzvrat. Venera u Lavu smatra da je najbolja, pa će i za sebe uvijek birati samo ono najbolje.

Venera u Djevici

Ova Venera je vrlo izbirljiva. Trebat će joj mnogo vremena da odluči tko i što joj paše, a čak i kada odluči još će nekoliko puta razmisliti o opcijama. No kada napokon donese finalnu odluku, uvijek će biti tu za drugoga. Ova Venera će izražavati ljubav na praktične načine, uvijek će biti od pomoći i davat će mnoge savjete o poboljašnju, a idealna osoba za nju će znati cijeniti sve ono što ona radi i neće to doživljavati kao kritiku.

Venera u Vagi

Venera je planet koji vlada znakom Vage, stoga će ljubav ovdje uvijek biti romantična i puna želje za mirom i harmonijom u odnosu. Ove osobe su vrlo šarmantne i imaju veliku želju kroz vezu i ljubav približiti se nekoj vrsti vlastitog životnog ideala, pa će ljubav s njima biti kao ona iz mašte. Skloni su idealiziranju i maštanju o osobama koje vole, a kada se zaljube, cijeli svijet je za njih mrvicu ljepši i ugodniji.

Venera u Škorpionu

Za razliku od Vage, Venera u Škorpionu svoju ljubav izražava strastveno, vrlo intenzivno gdje nisu rijetki nikakvi ekstremi emocije, bilo to one pozitivne ili negativne poput posesivnosti i obsesije. Venera u Škorpionu uvijek želi znati da je druga osoba njihova i samo njihova, i toj osobi žele dati sve. Kao i sve sa Škorpionom, ne postoji sredina. Njihova ljubav je ili vječna ili nikakva.

Venera u Strijelcu

Sloboda dolazi prvo, a ona klasična veza i ljubav se nalaze negdje kasnije na ljestvici prioriteta. To je stav osobe s Venerom u Strijelcu koja će u vezi tražiti da se ne osjeća sputano i prigušeno. Oni će drugoj osobi davati mnogo slobode i htjet će se osjećati kao da i ona dobiva istu natrag. Bilo kakav pokušaj posesivnosti i kočenja ovog Strijelca će smanjiti njihovu želju za vezom, a ona će rasti što više slobode osjeća da ima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elegant • Theater (@elegantheater)

Venera u Jarcu

Slično Veneri u Biku, ova osoba će biti vrlo oprezna kada su u pitanju veze. Izraz “teška/težak je” se nerijetko koristi kako bi se opisalo Veneru u Jarcu. Ova Venera mora znati da sve ima pod kontrolom, stoga će biti vrlo ozbiljna, pomalo autoritativna u pristupu gdje će uvijek željeti znati na čemu je, bez mnogo prostora za pogrešku. No, ove osobe će zauzvrat dati sve, dat će svoju kompletnu posvećenost i podršku osobi koju vole.

Venera u Vodenjaku

Venera u Vodenjaku će svoju ljubav izražavati na vrlo originalan način. Nikada neće voljeti ono što je mainstream i uobičajeno, a tu su i velike želje da njihova veza na neki način bude drugačija. U odnosu im treba mnogo intelektualne povezanosti i razmjene ideja, a razgovore o osjećajima će htjeti svesti na minimum, to je ionako “gubitak dragocjenog vremena”.

Venera u Ribama

Ova Venera je, slično kao i Venera u Vagi, prepuna idealizma i romantike, ali s još ekstra dozom osjećaja. Ove osobe su izrazito emotivne i traže jako snažnu povezanost s partnerom. Bitna im je otvorenost i iskrenost kako bi se osjećali sigurno, a skloni su maštanju i idealiziranju osoba koje vole. Venera u Ribama je inkarnacija izjave “glava u oblacima”.

LifestyleKolumneVeć znate za horoskopski znak i podznak, ali za ponašanje u ljubavnim...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram