Britney Spears je napokon krenulo u životu – pjevačica se zaručila za Sama Ashgarija!

Par se upoznao 2016. godine, a od tada su nerazdvojni.

Nakon mučne sudske borbe koja je završila tako da je otac Britney Spears ipak odlučio odstupiti s mjesta skrbnika svoje kćeri, čini se Britney napokon čekaju sretniji dani. Nakon godina ugnjetavanja i cenzure, napokon može raditi što želi. Naime, pjevačica je objavila na svom Instagram profilu da su se ona i njezin partner Sam Ashgari, s kojim je u vezi pet godina, zaručili!

Naime, pjevačica je proteklih mjeseci bila stalna tema tabloida zbog sudske bitke sa svojim ocem kroz koju je htjela postati ponovnom vlasnicom i jedinom upraviteljicom svog bogatstva, ali i života. Javnost je tako saznala da joj je njezina obitelj branila ponovnu udaju, ali i da nije mogla slobodno raspolagati svojim novcem. Sada kada je napokon pobijedila u tom sporu, odmah je odlučila zaručiti se sa svojim dugogodišnjim partnerom Ashgarijem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sam Asghari (@samasghari)

Podsjetimo se, par se upoznao 2016. na snimanju glazbenog spota „Slumber Party“. Ashgari je 12 godina mlađi od pjevačice, odnosno njemu je 27, a njoj 39 godina. Navodno su već neko vrijeme željeli uploviti u bračnu luku i zasnovati vlastitu obitelj, a sada je to napokon i moguće.

Sretna Britney vijest je podijelila sa svojim milijunskim fanovima putem Instagrama u simpatičnom videu, a par je sve potvrdio i za slavni magazin “People” rekavši kako su ponosni i uzbuđeni svijetu predstaviti svoju odluku da se vjenčaju.

Inače, Britney će to biti treći brak. Prvi je sklopila u Las Vegasu s prijateljem Jasonom Alexanderom, a trajao je samo 55 sati. U drugi je pak stupila nakon 3 mjeseca veze s Kevinom Federlineom s kojim je dobila i dvojicu sinova. Čini se da će za pjevačicu ovo doista biti treća sreća.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

CelebuzzCelebuzz vijestiBritney Spears je napokon krenulo u životu - pjevačica se zaručila za...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram