Mazivi i hidratantni, ovo su 4 tekuća pudera koje obožavamo koristiti u zimsko vrijeme

Besprijekorno se nanose, lako se nadograđuju i izvlače zdravi sjaj kože!

Iako kriteriji za pronaći dobru tekuću podlogu zvuče jednostavno, zaista nije lako pronaći puder koji će isto vrijeme ujednačiti ten te izgledati prirodno tj. gotovo kao druga koža. Plus, potrebe tekuće podloge mogu se značajno razlikovati ovisno o godišnjem dobu pa tako u zimsko vrijeme gravitiramo puderima koji će hidratizirati kožu uz suptilan satin ili glowy sjaj na ključnim točkama lica.

Kao što možete pretpostaviti, izbora ima napretek i nije se lako snaći u ponudi, dok za pravi test bilo bi idealno da puderu date šansu i nosite ga barem jedan cijeli dan prije kupovine. Za ovu zimu mi smo odabrali četiri favorita koji sigurno zaslužuju isprobavanje i koji će ispuniti sve ono što tražimo od “zimskog” pudera – prekrivanje koje se može nadograditi i svjež te zdravi izgled kože. A kao bonus tu su formule koje sadržavaju i sastojke koji njeguju te hrane kožu!

Od starog favorita MAC-ovog Face and Body pudera pa do noviteta kao što je Charlotte’s Beautiful Skin Foundation, pogledajte podloge koje vas neće razočarati tijekom najhladnijeg razdoblja u godini.

Estée Lauder, Futurist Hydra Rescue
Moisturizing Foundation
Yves Saint Laurent, Touche Éclat Le Teint Foundation
MAC Cosmetics, Studio Face and Body Foundation
CHARLOTTE TILBURY, CHARLOTTE’S BEAUTIFUL SKIN FOUNDATION

BeautyDekorativna kozmetikaMazivi i hidratantni, ovo su 4 tekuća pudera koje obožavamo koristiti u...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Je li ovo najljepša zagrebačka terasa za ispijanje kave ili koktela?

Ekskluzivni HOH Brunch Affair proteklog je vikenda oduševio brojne uzvanike u luksuznom ambijentu Boutique hotela HOH. Povod ovog svečanog eventa bilo je službeno predstavljanje...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram