Zarina haljina u ulozi vjenčanice može izgledati sjajno i ovo je dokaz!

Vjenčanje u Španjolskoj poslužit će vam kao inspiracija da svoju haljinu potražite na high street odredištima...

Nemali broj puta smo za vjenčanje budućim mladenkama predlagali high street vjenčanice koje su često višestruko povoljnije od klasičnih vjenčanica, a i estetikom su puno jednostavnije i lišene suvišnih detalja što će mnogim ženama odgovarati. Kako to u stvarnosti može izledati pokazao nam je par Clara i José koji su se nedavno vjenčali u španjolskoj Galiciji.

Clara je za svoje vjenčanje promijenila tri vjenčanice, a zanimljivost je ta što su dvije došle iz nama svima poznate Zare! Budući da je mladenka zaposlenica Zare možda to i nije toliko neobično, ali sigurni smo da će mnogim ženama biti poticaj da dobro otvore oči ako se bliži njihov poseban dan.

Zarina haljina kao idealna vjenčanica za obred i proslavu

Ova Parižanka sa stalnom adresom u Španjolskoj za obred je izabrala svilenu dugu Zara haljinu koju je zaogrnula ručno rađenim šalom sa sentimentalnom vrijednosti za njenu obitelj. Duga, svjetlucava, elegantna i opuštena haljina brenda Forte-Forte našla se u ulozi glavne vjenčanice, a kao što je mladenka otkrila za španjolski Haarper’s Bazaar, imala ju je u ormaru već nekoliko godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casilda (se casa) (@casildasecasa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casilda (se casa) (@casildasecasa)

Za finale proslave, Clara je opet izabrala Zarinu haljinu i ovaj put u glavnoj ulozi našle su se svjetlucave aplikacije na pletenoj haljini. Prva dva looka dovršena su sa zlatnim Bottega Veneta sandalama s remenčićima dok su u zadnjem dojam ostavile New Balance tenisice za bezbrižno plesanje do jutra. Clara je zaista inspiracija za sve mladenke kako ostati vjeran sebi i pratiti svoju estetiku i stil u izboru vjenčanice, a ako se pri tome može i uštedjeti, zašto ne!

@nousnousphoto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casilda (se casa) (@casildasecasa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casilda (se casa) (@casildasecasa)

 

LifestyleVjenčanjaZarina haljina u ulozi vjenčanice može izgledati sjajno i ovo je dokaz!

Suptilan seksipil: jesenska kolekcija torbi brenda Iva Tuđa

Brend modnih accessoiresa Iva Tuđa predstavlja svoju jesensku kolekciju naziva “008”, savršen spoj svevremenske ženstvenosti i trendovskih uzoraka. Kolekcija u kojoj su mjesto uz...

Facebook

99,687FanovaLajkaj