Old school model Reebokica vladat će novom sezonom!

Za nadolazeću sezonu jesen/zima 2018., Reebok Classic na scenu donosi inačicu već dobro znanog old school modela Rapide. Dizajniran u eri kada su glomazni potplati, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, danas je Rapide moderan klasik namijenjen kreativnim individualcima koji biraju i slijede svoj put.

Reebok Classic Rapide lagana je trkačka tenisica modernog dizajna s izvorištem u retro stilu, a dizajnirana s naglašenom estetikom, a ne modnom tehnologijom.

Ova lagana trkačka tenisica inspirirana je originalnim modelom iz devedesetih koju krasi prepoznatljiv vektorski logo u raznolikoj kombinaciji boja, a poseban komfor pruža EVA pjena koja modelu istodobno daje i dozu starog šarma. Gornjište tenisice dodatno je učvršćeno što modelu pruža ljepšu strukturu dok lagana mrežica osigurava fleksibilnost i prozračnost.

 

Rapide je namijenjen onima koji žive u sadašnjosti, ali iznimno cijene stilove modnih trendova iz prošlosti. Kolekcija odaje počast kulturi devedesetih, desetljeću u kojem su prijeđene sve granice kada su modni stilovi u pitanju.

O novoj Reebok Classic Rapide kolekciji saznaj više na Reebok Rapide.

Reebok Classic Rapide modeli dostupni su u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera: Shooster, ShoeBeDo, The Athlete’s Foot  i Sport Vision po cijeni od 599,00 kuna.

 

ModaTrendoviOld school model Reebokica vladat će novom sezonom!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram