Popularne ‘Starke’ u kombinaciji s fluffy umjetnim ovčjim runom? Može!

Tenisice koje nam trebaju.

Omiljene tenisice za toplije dane mnogima su slavne “Starke”, odnosno platnene Conversice u raznim kombinacijama boja i stilova, a nedavno smo nabasali na model koji savršeno spaja dva svijeta – zimske i proljetne trendove. Naime, zimi volimo fluffy, mekane i tople materijale, a u proljeće pak naginjemo nošenju mekanih tenisica i nježnim, neutralnim i pastelnim bojama. E pa sada postoje i Sherpa Chuck Taylor All Star Platform tenisice koje djeluju iznimno toplo, imaju debeli džon koji štiti od kiše, a prekivene su i sherpa umjetnim ovčjim runom u nježnim pastelnim bojama – rekli bismo, savršena proljetna obuća!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Justine.L ⋒ (@justine_ler)

Ovaj neodoljivi model Coversica preplavio je društvene mreže te se nameće kao hit obuća za prve toplije dane pred nama, a recenzije tvrde kako se radi i o iznimno udobnom paru tenisica prikladnih za nošenje od jutra do sutra. U njih su se zaljubile trendseterice i influencerice, a dobro je znati da osim krem verzije ovaj model dolazi i u nježnim lila, rozim i plavim bojama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli jhonny kelson curran (@jhonnycurran)

Cijena para je 70 eura, odnosno 526 kuna, a postoje opcije niskih modela do ispod gležnja i onih visokih iznad gležnja. Svima im je džon debeo, pa služi kao platforma koja će vam dati na visini, a istovremeno će izgledati i jako stylish. Čini se tako da ovog proljeća nećemo furati samo sherpa jaknice, već i sherpa tenisice – i moramo priznati kako jedva čekamo!

ModaTrendoviPopularne 'Starke' u kombinaciji s fluffy umjetnim ovčjim runom? Može!

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram