Lancôme u Zagrebu ima predivan Flower Bar gdje možete saznati sve o kultnim i novim parfemima

Tražite novi miris? Prepustite se olfaktivnom iskustvu i pronađite nešto što će vas uveseljavati iz dana u dan...

Vjerujemo da ste se sigurno susrele s luksuznim brendom Lancôme, bilo da je riječ o kozmetici ili parfemima. Baš kao i u ostatku svijeta, tako i kod nas Lancôme uživa veliko povjerenje kupaca, a ako se želite podsjetiti na omiljene mirise ili se tek upoznati s cijelim dijapazonom onih koji su u ponudi, imamo rješenje.

U 2022. godini brend Lancôme u suradnji s Douglas parfumerijama predstavlja svoj projekt pop up butika: Flower Bar by Lancôme, novi način prezentacije legendarnih proizvoda i vrijednosti brenda s više od 85 godina duge tradicije.

Flower Bar Lancôme povlašten je kutak gdje žene mogu u miru ispričati priču o omiljenim notama mirisa uz šalicu tople kave, te se osloniti na ekspertizu i savjete dobivene od stručnog osoblja. Posjetitelji se mogu prepustiti otkrivanju novih ili se podsjetiti na priče vječnih mirisnih klasika. Zaista je riječ o jedinstvenom olfaktivnom iskustvu!

Svratite po dašak inspiracije i okružite se cvijećem koje predstavlja glavne note Lancôme mirisa.  Flower Bar Lancôme je iskren i nezaboravan prostor ženstvenosti i dijaloga o ljepoti, a posjetiti ga možete u trgovačkom centru CCO West (Jankomir), od 28.02.-13.03.2022.

FotoPR
BeautyBeauty vijestiLancôme u Zagrebu ima predivan Flower Bar gdje možete saznati sve o...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram