Sjećate se Zarine pink haljine za kojom su svi poludjeli? Evo je i u zelenoj i lila boji

Haljina koja je doživjela svojih pet minuta slave na društvenim mrežama!

Na početku ožujka, dok smo još pomalo sramežlivo razmišljali o modnim komadima koji će pokazati kožu i uvesti nas u topli dio godine, jedna Zarina haljina napravila je pravi kaos na društvenim mrežama, poglavito na TikToku.

Roza slip haljina postala je predmet želja mnogih, a kratka videa s isprobavanjem i oduševljenjem samo su se nizala uz paralelno povećanje hashtaga #zarapinkdress. Nije trebalo previše da se nježna pastelno roza haljina rasproda, a glavna zamjerka dizajnu odnosila se na poprilično rezani dekolte koji jednostavno nije mogao na odgovarajući način prekriti veće grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Rose (@emmaleger)

Haljina koja se javlja u veličinama od S do XXL i to po cijeni od 299 kn sada je osvanula u jako privlačnoj zelenoj boji te predivnoj lila nijansi. Ne sumnjamo da će i ove verzije polučiti uspjeh i zadovoljiti sve one koji nisu uspjeli uhvatiti svoj rozi primjerak! Kako ova nježna slip haljina s podesivim naramenicama i otvorenim leđima izgleda u zelenoj i lila boji, pogledajte u nastavku:

ModaTrendoviSjećate se Zarine pink haljine za kojom su svi poludjeli? Evo je...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram