Tim Burtonova serija o Wednesday Addams dobila je i svoj prvi teaser trailer. Izgleda jako cool

TV štivo koje definitivno ne smijete propustiti!

Mnogima omiljeni redatelj ekscentričnih, uvijek pomalo mračnih i bizarnih filmova, Tim Burton, ostvario je svoju veliku suradnju sa streaming platformom Netflix, a na kojoj bi se uskoro trebale prikazivati epizode nove, dugoočekivane serije u čijem je središtu Wednesday Addams, dobro nam poznata djevojčica iz slavne obitelji Addams. Ova nova spin-off serija o najpoznatijoj goth obitelji popularne kulture tako će biti primarno fokusirana na mračni um malene Wednesday, djevojčice ugljeno crne kose i pletenica, ali i sklonosti prema sadizmu.

S obzirom da je Netflix upravo izbacio prvi teaser trailer za ovu novu seriju, morali smo saznati sve pojedinosti koje su zasad javnosti poznate. Tako znamo da će se u glavnoj ulozi, onoj mračne Wednesday, pojaviti Jenna Ortega. Za sada producenti opisuju seriju kao spoj horora, komedije i nadnaravnih događaja, a dobro je znati i da će se raditi o seriji prilagođenoj svim uzrastima. Dakle, bit će to TV štivo koje će mnogim obiteljima poslužiti kao večernja zabava te će stoga Burtonov, ponekad jako mračan, pečat biti malo ublažen.

Prva sezona će imati osam epizoda kroz koje ćemo pratiti jednu školsku godinu koju Wednesday provodi u Nevermore Academy školi. Kako najavljuju iz Netflixa, Wednesday će u seriji pokušati iskoristiti svoje neobične sposobnosti kako bi se obračunala s mračnim događajima koja su se krenula odvijati u gradu.

Inače, kao što svi koji su odrastali uz popularnu obitelj Addams znaju, cijela priča o toj goth obitelji nastala je davne 1938. godine, a stvorio ju je crtač stripova Charles Addams. Njegova je priča o otkačenoj obitelji mračnjaka osvojila srca publike te su od tada do danas Addamsovi doživjeli mnoge TV i filmske ekranizacije – od crtanih serija pa sve do holivudskih filmova.

Podsjetimo se tako da je 1991. svjetlo dana ugledao i film o obitelji Addams, a koji je pomeo kino blagajne. U njemu je Wednesday glumila glumica Christina Ricci, a zanimljivo je da će se i ona pojaviti u ovoj novoj Netflixovoj seriji o Wednesday nove generacije. Serija se na Netflixu očekuje krajem ove godine, a u njoj ćemo imati priliku gledati još i Catherine Zetu-Jones, Luisa Guzmana, Thora Bircha i Isaaca Ordoneza.

LifestyleKulturaTim Burtonova serija o Wednesday Addams dobila je i svoj prvi teaser...

Facebook

99,687FanovaLajkaj