Kiehl’sova najprodavanija krema za lice sada ima pojačanje! Saznajte sve o novom balzamu za lice

Balzam za lice sa skvalanom u praktičnom obliku stika koji hidratizira i jača barijeru kože.

Kiehl’sova kultna Ultra Facial linija dobila je odličan novi dodatak: Ultra Facial Barrier Balm balzam za lice. Ova nova inovativna formula napravljena je kao brzo rješenje za pružanje zaštite, hidratacije i vrhunskog osjećaja ugode na koži.

Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu i prikladan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Iznimno obnavljajuća formula pomaže u jačanju hidratacijske funkcije zaštitne barijere kože, s visokim sadržajem sastojaka koji poboljšavaju snagu barijere – uključujući skvalan, esencijalne ceramide i ledenjački glikoprotein.

Formula obogaćena ceramidima stvara nevidljiv i lagan zaštitni sloj na koži. Ultra Facial Barrier Balm pruža 50% povećanu hidratacijsku funkciju zaštitne barijere kože protiv svakodnevnih oštećenja kože uslijed mikroagresija koje mogu ugroziti ugodu, teksturu i hidrataciju.

Ključni detalji o formuli

Skvalan

Skvalan, prepoznatljiv Kiehl’s sastojak, visoko je rafinirani botanički lipid. S iznimnim afinitetom prema koži, Skvalan se lako upija i poznato je da pomaže obnoviti zaštitnu barijeru kože održavajući je mekom, podatnom i hidratiziranom.

Ceramidi (Ceramid NP)

Ceramidi su lipidi koji se prirodno nalaze u vanjskim slojevima kože. Pro-ceramidi čine velik dio zdrave barijere kože (30 – 50 %). Kiehl’s formula s pro-ceramidima pomaže u jačanju zaštitne barijere kože i čini kožu otpornijom na vanjske utjecaje.

Ledenjački glikoprotein

Izvorno s antarktičkih morskih ledenjaka, glacijalni glikoprotein u Kiehl’s formulama pomaže u hidrataciji dubljih slojeva epidermisa i održavanju ravnoteže vlage kože. Svaki put kad se proizvede njihov ledenjački glikoprotein, to se radi na ekološki prihvatljiv način, bez daljnjeg vađenja ledenjaka, što znači da se ovaj sastojak za njegu kože dobiva iz obnovljivih izvora.

Hidratantna njega lica uz Ultra Facial liniju

Da biste postigli trajajuću hidrataciju, započnite svoju rutinu s Kiehl’s #1 najprodavanijim proizvodom Ultra Facial Cream, a nakon toga kontinuiranim nanošenjem Ultra Facial Barrier Balm tijekom dana kako biste kožu brzo zaštitili od gubitka hidratacije i pojačali čvrstoću njezine zaštitne barijere.

Andrijana Vešović (@zombijana) napravila je posebne ilustracije koje pokazuju svestranost Ultra Facial Barrier Balma te brojne načine njegovog korištenja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrijana Vešović (@zombijana)

Maloprodajna cijena Ultra Facial Barrier Balm balzama za lice je 35€, a možete ga pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar; Tower Centar Rijeka), kao i na www.kiehls.hr.

 

BeautyPreparativna kozmetikaKiehl'sova najprodavanija krema za lice sada ima pojačanje! Saznajte sve o novom...

U Sinsayju već možete pronaći pregršt dekoracija za Uskrs

Možda je rano razmišljati od Uskrsu, barem dok ne dođe prvi dan proljeća, ali razni brendovi već polako predstavljaju svoje kolekcije uskrsnih dekoracija, a...

Uz ovacije publike Enis Bešlagić premijerno izveo autorsku predstavu s kojom uskoro stiže i u Zagreb

Dugoočekivana predstava 'Da sam ja neko', kazališnog i televizijskog glumca te prepoznatljivog regionalnog TV lica – Enisa Bešlagića, sinoć je imala svoju premijeru u Brčkom, u...

Probali smo napraviti viralnu TikTok verziju Tarte Tatin i nismo požalili

Tarte Tatin je neosporno jedan od najpoznatijih francuskih deserata – pita s lisnatim tijestom, sočnim jabukama, karamelom i ‘izokrenutog’ redoslijeda slaganja i pečenja odavno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram