Google Fonts

400: Too many fonts requested for Internet Explorer

Please request fewer web fonts for Internet Explorer or only the fonts which are used on this page. Older versions of Internet Explorer block and download ALL requested web fonts, whether they are used or not.

Requested (8) web fonts: Family{name=Catamaran, foundry=Google, namespace=api, version=v7} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Crimson Pro, foundry=Google, namespace=api, version=v13} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=EB Garamond, foundry=Google, namespace=api, version=v14} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Lato, foundry=Google, namespace=api, version=v17} (style: normal, weight: 400),Family{name=Montserrat, foundry=Google, namespace=api, version=v15} (style: normal, weight: 400),Family{name=Open Sans, foundry=Google, namespace=api, version=v18} (style: normal, weight: 400),Family{name=Playfair Display, foundry=Google, namespace=api, version=v21} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Roboto, foundry=Google, namespace=api, version=v20} (style: normal, weight: 400)

For reference, see the Google Fonts API documentation.

Maska za kosu od samo 28 kuna opčinila je svijet. Evo zašto je toliko popularna

Maska koja suhu i oštećenu kosu vraća u život.

Suha i beživotna kosa, oštećene vlasi i ispucani vrhovi noćna su mora svake žene, pa ne čudi stoga da nam je redoviti odlazak u frizerske salone na vrhu liste beauty prioriteta. Iako možda mislite da je nužno dobiti profesionalnu njegu u salonu kako bi vam kosa ponovno zasjala punim sjajem, sudeći prema najnovijem hypeu na internetu, dovoljna vam je zapravo samo jedna maska za kosu. Koja k tome košta samo 28 kuna.

Danas se na tržištu mogu pronaći razne maske za kosu, od onih namijenjenih suhoj pa do onih za tanku i nježnu kosu, no rijetko koja izazove takvo odobravanje kao što je to pošlo za rukom maski poljskog brenda Ziaja. Ziaja je obiteljska kozmetička kompanija koju vodi obitelj iz Poljske, a na hrvatskom su tržištu njihovi proizvodi dostupni već godinama. Ziaja se može pohvaliti sjajnim cijenama, ali i kvalitetom svoje preparativne kozmetike.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arielle Chernov Keren 🧚🏻‍♀️ (@ariellechernov)

Upravo zato je i na poznatoj stranici za online kupovinu Amazon došlo do hvalospjeva na račun Ziajine maske za kosu na bazi kozjeg mlijeka. Ova maska ne prestaje nizati pozitivne recenzije, a namijenjena je za jačanje i zaglađivanje suhe i beživotne kose. Idealna je za njegu tijekom cijele godine, ne masti vlasište, a svaku vlas dubinski regenerira i hrani. Uz to, maska poboljšava i elastičnost dlake te nema samo površinski efekt već dubinski blagotvorno djeluje na zdravlje kose. Tekstura same maske je vrlo rijetka, a miris poprilično intenzivan pa će vam kosa mirisati na ovu masku i tri dana nakon korištenja.

Zadovoljni kupci ove maske tvrde da je kosa već nakon prve primjene glađa i iznimno mekana te da ju je lakše stilizirati. Čini se da ćemo je morati čim prije i sami isprobati.

Ziaja maska “Kozje mlijeko” – 28 kuna

Beauty Preparativna kozmetika Maska za kosu od samo 28 kuna opčinila je svijet. Evo zašto...

povezano

jolie preporuke

Trending

Pokušajte sami napraviti Mickey Mouse kuglice za božićno drvce!

TikTok nam je često izvor zanimljivih "uradi sam" projekata (ovdje čekirajte samo neke koje smo izdvojili), a posljednji na koji smo naletjeli može se...

Facebook

84,499ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte

Pokušajte sami napraviti Mickey Mouse kuglice za božićno drvce!

TikTok nam je često izvor zanimljivih "uradi sam" projekata (ovdje čekirajte samo neke koje smo izdvojili), a posljednji na koji smo naletjeli može se...