„7 dana do salona iz snova“ fantastična je kampanja poznatog branda Juliana Nails

Juliana Nails osigurat će makeover jednog od partnerskih beauty salona, a o pobjedniku je odlučila publika!

Juliana Nails, jedan od vodećih brandova u svijetu njege noktiju, osmislio je fantastičnu kampanju „7 dana do salona iz snova“, a kojom želi podržati svoje partnerske beauty salone. Cilj je partnerima branda pomoći da svoje salone transformiraju i osvježe, a sve kako bi se stvorio jedinstveni interijer koji će očarati klijente.

Juliana Nails vjeruje u potencijal svakog salona ljepote da postane oaza elegancije i ljepote, a kroz ovu kampanju žele pružiti podršku partnerima u ostvarivanju tog potencijala. Nakon proglašenja pobjednika, makeover je krenuo već 27. svibnja, a preuređenje će biti u iznosu do 10 000 eura.

Juliana Nails je vodeći svjetski brand u industriji ljepote i njege noktiju. Poznat po visokokvalitetnim proizvodima i inovativnim rješenjima, Juliana Nails nudi širok asortiman proizvoda, uključujući lakove za nokte, gelove, pribor za njegu noktiju i opremu za salone ljepote.

Nedavno predstavljena nova linija lakova za nokte

Njihova misija je pružiti klijentima visokokvalitetne proizvode i usluge koji naglašavaju ljepotu i samopouzdanje. Nedavno je predstavljena i nova linija lakova za nokte naziva „Neon for the Gram“, a sadrži deset nijansi neonskih, vibrantnih boja koje diktiraju trendove za ljetnu sezonu.

Više o njima saznajte putem Juliana Nails web stranice.

BeautyBeauty vijesti„7 dana do salona iz snova“ fantastična je kampanja poznatog branda Juliana...

Facebook

99,687FanovaLajkaj