Chanel ima najljepši adventski kalendar za 2021. godinu

Chanel je izbacio svoju prvu verziju ikad adventskog kalendara i već je najljepši koji smo vidjeli na tržištu!

O modnoj kući Chanel ne treba previše pričati, jednako popularni u modnom i beauty svijetu, ovaj brend svako toliko izbaci beauty kolekciju koja se lako može svrstati u kolekcionarske komade. Za ovu godinu i Božić, Chanel je pripremio poklon za koji vjerujemo da bi mnogi bili jako sretni da ga otkriju ispod božićnog drvca ili kao preuranjeni božićni dar s kojim ćete na najljepši način dočekati ovaj toliko voljeni blagdan. Ono što ga čini posebnim, osim samog sadržaja i ambalaže, činjenica je da je ovo prvi adventski kalendar koji je Chanel izbacio na tržište.

Chanelova verzija adventskog kalendara dolazi u obliku parfema N°5 (i to u čast njegovog 100. rođendana), a u sebi krije 27 prozorčića različite veličine s najprivlačnijim proizvodima ove kultne modne kuće. Kultna krema za ruke, crveni ruž za usne i lak, parfem, lančić s privjeskom, ukras za bor na minijaturni globus… Toliko je detalja kojima je teško odoljeti, a mnogi od njih napravljeni su posebno za ovaj kalendar, dakle ne mogu se naći u prodaji!

Međutim, o kalendaru trenutno možete samo sanjati. Unatoč vrtoglavoj cijeni od 825 dolara, Chanelov adventski kalendar već je rasprodan i to samo u dva dana otkako je došao u prodaju…

FotoChanel
BeautyBeauty vijestiChanel ima najljepši adventski kalendar za 2021. godinu

Facebook

99,687FanovaLajkaj