Chanel LES BEIGES kolekcija šminke stvorena je za prirodnu i prozračnu kožu

Jolie

Beauty vijesti

Chanel LES BEIGES kolekcija šminke stvorena je za prirodnu i prozračnu kožu

Chanel LES BEIGES kolekcija šminke stvorena je za prirodnu i prozračnu kožu

Boje prilagođene svakodnevnom nošenju…

Chanel je predstavio još jednu liniju prozvoda u sklopu kolekcije Les Beiges koja je svoju premijeru doživjela prošle godine u ovo vrijeme. Kolekcija je to koja bi mogla oduševiti ljubiteljice bezvremenskog i prirodnog looka jer svi proizvodi su napravljeni u nijansama koje imitiraju “golu” kožu. Na prvom mjestu to je tekući puder ili WATER-FRESH TINT u kojoj je Chanel koristio žele teksturu s mikrogranulama pigmenta, a proizvod je zapravo hibrid između skincarea i kozmetike – u isto vrijeme vlaži kožu i pruža osjećaj ugode te nudi lagano prekrivanje koje ostavlja dojam druge kože.

Posebno je zanimljiv HEALTHY GLOW transparentni puder, kultni proizvod u prahu koji se može nositi kroz cijelu godinu i koji će licu osigurati suptilni sjaj. Limitirano pakiranje u crnoj i bež boji sadržava rukopis Gabrielle Chanel koji je također utisnut i na puderu.

 

Nova paleta za oči u zemljanim i neutralnim nijansama dolazi sa sjenilima u metalik i mat finišu. Svaka od boja lako se slaže s bilo kojom nijansom kože i predstavlja odličnu i funkcionalnu paletu za svaki dan.

I za kraj, u kolekciji se našao i balzam za usne s vitaminom E i moringa maslacem te s pigmentima u boji cigle koji će se prilagoditi boji vaših usana.

Chanel LES BEIGES kolekcija u prodaji će se naći 3. svibnja.

 
Pročitajte


<
Jolie preporuka