Jolie

Beauty vijesti

Hvaljeni proizvodi ove celebrity frizerke napokon su dostupni i nama!

Hvaljeni proizvodi ove celebrity frizerke napokon su dostupni i nama!

Jeste li čuli za Kristin Ess?

Frizerku slavnih Kristin Ess obožavaju brojna poznata lica poput Lucy Hale, Lauren Conrad i Jenne Dewan, a našu je pažnju već odavno privukla svojim Instagram profilom koji je fantastičan izvor jednostavnih, svestranih i efektnih frizura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

Osim što je poznata po svom radu, Kristin ima i svoju jako hvaljenu liniju proizvoda za kosu iza kojih se krije ideja da svatko može stilizirati kosu uz minimalno napora. Svaki proizvod u liniji sadrži sastojke koji jačaju kosu i štite je od oštećenja, a zasigurno ne odmaže i milenijalski ciljana ambalaža koja je kao stvorena za Instagram. Zanimljivo je i to da su linije podijeljene po bojama; roze bočice koriste se pri pranju kose, sive su za stiliziranje vlažne kose dok su crne namijenjene za korištenje na suhoj kosi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

Do sada su proizvodi ove slavne frizerke bili dostupni samo na američkom tržištu, ali sada se mogu nabaviti na stranici Feelunique koja dostavlja u Hrvatsku! Ako niste sigurni od kuda krenuti, naš izbor najboljih proizvoda pogledajte u nastavku.

Kristin Ess Hair Depth Defining Water-Based Pomade – proizvod koji je odličan za bob i lob, kosi daje puninu i sjaj za razliku od nekih proizvoda koji će kosu napraviti krutom.
Kristin Ess Hair Hydrating Curl Defining Crème – krema za definiciju i sjaj kovrča, nanosi se na mokru kosu koju potom trebate pustiti da se osuši na zraku.
Kristin Ess Hair Strand Strengthening Reconstructive Moisture Mask – maska koja dubinski omekšava kosu, idealan proizvod za sve koji se bore sa suhoćom kose.
Kristin Ess Hair Anytime Anywhere Recovery Balm and Bun Cap – maska za izrazito oštećenu kosu, dolazi s kapicom pa je možete korisiti kao tretman preko noći.
Kristin Ess Hair Weightless Shine Leave-In Conditioner – regenerator koji se ne ispire, daje sjaj kosi, ali bez osjećaja težine.

 

 

jolie.hr

 

 

Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda