Mirisi Ferragamo Signorina smanjili su se na minijaturnu verziju i izgledaju preslatko!

Jolie

Beauty vijesti

Mirisi Ferragamo Signorina smanjili su se na minijaturnu verziju i izgledaju preslatko!

Mirisi Ferragamo Signorina smanjili su se na minijaturnu verziju i izgledaju preslatko!

Kolekcija Mini Signorina, kolekcija mini mirisa od 20ml ukrašenih kaleidoskopskim stilom modne ilustratorice Jo Ratcliffe, koja je na jedinstven i kreativan način interpretirala razigrano raspoloženje Signorina mirisa. Nova kolekcija, četiri različite osobnosti u novom inovativnom formatu: Signorina Eau de Parfum, Signorina Eleganza, Signorina Misteriosa, Signorina in fiore.

 

Šareno i veselo putovanje u novi kaleidoskopski svemir gdje nema granica između stvarnog i zamišljenog svijeta. Svijet u kojem sve iznenađujuće podsjeća na čaroliju Signorine i nadahnuto je njezinom radošću. S veslim duhom, Signorina se zabavno pretvara u neočekivan oblik, održavajući svoj ikonski identitet i igrajući se sa svojim različitim osobnostima, i postaje … Mini Signorina.

Ikonska Signorina bočica smanjuje se u inovativan, veseli oblik: novi slatki format od 20 ml za nagašavanje razigranog raspoloženja Signorine. Dragocjena staklena kocka s legendarnom Salvatore Ferragamo Vara mašnom, u četiri različite kombinacije boja, po jedna za svaku Signorinu.

 

Pakiranje (Ilustrirana ambalaža)

Jo Ratcliffe “JoCanDraw” je umjetnica iz Londona, ilustratorica i animatorica, poznata po kaleidoskopskim animacijama i ručno crtanim likovima. Često surađuje s modnim kućama i magazinima za stvaranje umjetničkih filmova, animacija i editorijala.

Šareni i veseli svijet Mini Signorine u potpunosti je predstavljen s novom ambalažom.

Nepogrešivo pakiranje Signorina mirisa graciozno je ukrašeno s potpisom modne ilustratorice Jo Ratcliffe. Legendarna Salvatore Ferragamo Vara mašna dobiva kaleidoskopski dodir kako bi zadržala razigrano raspoloženje Signorine ne izgubivši identitet klasičnih Signorina.

Signorina EDP (romantična)

Mirisnoj kompoziciji u visokim notama poklonjen je karizmatični balans crvenih ribiza i crvenog papra koji naginje mirisima bijelog cvijeća.

Srce odiše notama svježeg jasmina, cvjetovima ruže i romantičnih latica božura dok su u osnovi pačuli, mošus i pannacotta.

Signorina Eleganza (elegantna)

Signorina Eleganza predstavlja elegantan, luksuzan i sofisticiran karakter koji će pristajati mnogim ženama.

  Nivea Soft dolazi u tri nova mirisna izdanja!

Ovaj miris sadrži note kruške i grejpa, srednje note čine osmantus i badem, dok su bazne note koža i pačuli.

Signorina Misteriosa (tajanstvena)

Misteriosa upotpunjuje kolekciju Signorina kao večernji, nepredvidiv i misteriozan miris.  U vrhu kompozicije nalaze se svježe i gorke note divlje kupine i nerolija.

Cvijet naranče i senzualna tuberoza doprinose orijentalno-voćnom mirisu. Bazne note su pačuli i vanilija.

Signorina in fiore (razigrana)

Signorina in Fiore slavi mlade žene, pune radosti i ljubavi.

Srce mirisa je spoj cvijeća, trešnjin cvijet i transparentne latice Jasmina šarmantno osvjetljavaju miris.

Duboka lakoća uokviruje osjetila ostavljajući nježan trag mekanog bijelog mošusa i kremaste sandalovine.

Cijena: 20ml, 269knPročitajte


<
Jolie preporuka