Nagrađivani danski brend za njegu kože HONEY napokon možete nabaviti u Hrvatskoj

Prirodno, održivo i učinkovito.

Ponuda Garderoba Concept Store-a, kultne trgovine skandinavskog modnog dizajna u Hrvatskoj, od danas je bogatija za još jedan danski brend. Ovoga puta, radi se o proizvodima za njegu kože HONEY koji su privukli pažnju zbog svoje posvećenosti prirodnim, održivim i učinkovitim proizvodima za njegu kože.

“To The Moon, Honey”

HONEY je nagrađivani danski brend za njegu kože koji je osnovala zajednica pod nazivom “To The Moon, Honey” – autentična i inspirativna online zajednica koja prihvaća i potiče žene i majčinstvo te dijeli iskustva putem podcasta i članaka.

HONEY je kolekcija čistih, organskih i učinkovitih proizvoda za njegu kože bez mirisa, formuliranih s provjerenim i sigurnim sastojcima koji su temeljito testirani i mogu se koristiti u svim fazama života, uključujući tijekom trudnoće i dojenja.

Proizvodi su jednostavno luksuzni iznutra i izvana i predstavljaju ultimativnu definiciju čiste ljepote.

HONEY proizvodi imaju certifikate Allergy Certified, Cosmos Organic i Nordic Ecolabel, od kojih svaki ispunjava stroge ekološke i zdravstvene zahtjeve. Brend su osnovale Liv Winther i Bea Fagerholt, koje su također osnivačice zajednice za majčinstvo, To The Moon, Honey.

 

“Od kad smo 2018. pokrenule To The Moon, Honey, sanjale smo o stvaranju vlastitog brenda za njegu kože. Naša stalno rastuća zajednica žena potvrdila nam je potražnju i važnost visokokvalitetnih proizvoda za naše kupaonice.”

 

S ukupno 20 godina iskustva kao urednice ljepote u nekim od vodećih danskih modnih časopisa, kao i s okom za kvalitetne sastojke i učinkovitost, Liv i Bea su pažljivo pregledale tisuće proizvoda prije nego što su se našli na stranicama njihovih časopisa.

Asortiman brenda To the Moon, Honey sastoji se od:

  • HONEY Every Face Cream;
  • HONEY Cleanser;
  • HONEY Hydra Serum;
  • HONEY Body Oil;
  • HONEY Face Oil

Hydra Serum je nagrađen kao Niche Proizvod Godine na Danish Beauty Awards 2023. Ovo priznanje dodjeljuje se u znak prepoznavanja inovativnog proizvoda koji cilja specifičan segment industrije ljepote.

“Hranjivi hidratantni poticaj s naglaskom na niacinamidu i hijaluronskoj kiselini — značajnim sastojcima za dobro hidratiziranu kožu i ujednačen ton kože, bez obzira na tip kože i dob. Hydra Serum nosi certifikate Allergy-Certified i Nordic Swan Ecolabel te je bez dodanog mirisa. HONEY zaslužuje da ga otkriju svi,” rekla je danska Beauty Award ocjenjivačka komisija o serumu.

Prestižne Danish Beauty Awards održavaju se godišnje i prepoznaju izvanredne nacionalne i međunarodne proizvode za ljepotu.

FotoPR
BeautyBeauty vijestiNagrađivani danski brend za njegu kože HONEY napokon možete nabaviti u Hrvatskoj

Evergreen Sushi ovog ljeta predstavlja nova jela

Evergreen Sushi Experience, sinonim za vrhunsku azijsku kuhinju u Zagrebu i omiljeno odredište za sve ljubitelje sushija, uskoro slavi gotovo deset godina uspješnog poslovanja....

Facebook

99,687FanovaLajkaj