Rihannin Fenty Beauty ima novi set 3D glittera za tijelo i lice

Diamond Bomb osvanuo u nježno rozoj nijansi

Ako volite ekstreman sjaj i šljokice koje ne mogu proći nezamijećeno, mogao bi vas zanimati novitet iz Fenty Beautyja. Make up brend poznate pjevačice, dizajnerice i poduzetnice otkrio je limitiranu kolekciju koja uključuje Diamond Bomb proizvode.

Za one koji ne znaju, Diamond Bomb highlighter za lice i tijelo specifičan je po zanimljivoj teksturi koja je praškasta, ali ako ga dodirnete prstima imat ćete osjećaj gela. Stvara gotovo wet look na licu i tijelu i sadržava 3D glitter koji je jako uočljiv, ovisno kako svjetlo pada na njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Definitivno jedan od zanimljivijih proizvoda u asortimanu Fenty Beautyja sada je osvanuo u dvije nove verzije. Diamond Bomb Glitter Highlighter i Diamond Bomb II All-Over Diamond Veil dolaze u roskastoj holografskoj nijansi, a Rihanna je u ovu limitiranu kolekciju uključila i rozi kabuki kist.

Kolekcija će svjetlo dana ugledati 20. rujna.

 

BeautyBeauty vijestiRihannin Fenty Beauty ima novi set 3D glittera za tijelo i lice

Prvi program prevencije rizičnog ponašanja u virtualnom okruženju u osnovnim školama

Hrvatski Telekom je u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom (ERF) Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo projekt „Alati za moderno doba“, prvi strukturirani i znanstveno utemeljeni program...

Predstavljen branding otoka Hvara

Turističke zajednice otoka Hvara predstavile su zajedničku brand strategiju, slogan, vizualni identitet i brand video. Riječ je o najopsežnijem brandingu jednog hrvatskog otoka, čiji...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram