Saznajte cijene Smashbox kozmetike u Hrvatskoj!

Jolie

Beauty vijesti

Saznajte cijene Smashbox kozmetike u Hrvatskoj!

Saznajte cijene Smashbox kozmetike u Hrvatskoj!

Za vas smo odabrali nekoliko top proizvoda ovog dugo očekivanog brenda u Hrvatskoj koji su ujedno ključ za postizanje besprijekornog i dugotrajnog izgleda šminke.

Smashbox make up stigao je u Hrvatsku te je jučer u u Mueller parfumeriji na Trgu Bana Josipa Jelačića službeno prestavljen brojnim poznatim licima, urednicima lifestyle medija i blogerima.

 

Za sada Smashbox možete potražiti u Mueller parfumerijama u Zagrebu, Trg Bana Josipa Jelačića i u Splitu, City Centar One. Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je  Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

 

 

Proizvodi za dugotrajni izgled šminke

 

Photo Finish Foundation Primer – trenutno zaglađuje pore, linije i bore te produžuje trajnost pudera. Cijena: 30ml/289kn.

Cijena: 30ml/289kn

Intuitivno rumenilo za lice O-glow koje reagira u dodiru s kožom te ovisno o tonu vaše kože, boji u različite ružičaste nijanse. Must-have za lijeto jer je vodootporno.

Cijena: 15ml/242kn

Step by Step Contour Palette je komplet od tri nijanse koje su vam potrebne za savršeno konturiranje (mat highlighter,hladni konturing i brončani/topli) s priloženim kistom za konturiranje i how-to upute ovisno o obliku vašeg lica. Dostupno i u obliku    3 olovke za preciznije konturiranje.

Cijena: 389kn

Be Legendary lipstick linija ruževa za usne, dugotrajnih, itnenzivnih boja koja su nevjerojatno ugodni na usnama zbog dodataka vitamina A i E za dodatnu njegu.

Cijena: 199kn

Camera Ready BB Water s formulom lakom poput vode, za svjež i mat izgled kože cijeli dan. Umjereno prekrivanje. Idealno za ljeto.

 

Cijena: 333kn

S Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation hidratantni i dugotrajan tekući puder za prirodno mat izgled kože cijeli dan. Otporan na promjenu boje pri raznim svjetlima (unutarnja vs. prirodna vanjska).

Cijena. 329kn

Smashbox je zamjetio kako make up artisti upotrebljavaju sjenila za potrebe ocrtavanja obrva ili kao eyeliner. I zato su kreirali jedisntvenu formulu. Svaka od 14 mat nijansi je ujedno i »multitasker«  – dugotrajno sjenilo, intenzivni eyeliner ili prema potrebi sjenilo za obrve sa sivim podtonom. Svaka od njih se može koristiti navlažena, ako želite pojačati intenzitet boje.

  Putovanja kao glavna inspiracija za tri nove mini palete iz Urban Decayja
Photo Matte Eyes palette po cijeni od 457kn.


Pročitajte


<
Jolie preporuka