U ljetnim Yves Rocher novitetima nalazi se puder koji zaslužuje vašu pažnju

Jolie

Beauty vijesti

U ljetnim Yves Rocher novitetima nalazi se puder koji zaslužuje vašu pažnju

U ljetnim Yves Rocher novitetima nalazi se puder koji zaslužuje vašu pažnju

Yves Rocher novosti za sezonu proljeće/ljeto 2018

Kako se mijenja klima tako pripreme za ljeto počinju sve ranije. Znanstvenici laboratorija Yves Rochera kreirali su nove proizvode koji će pomoći koži izdržati visoke temperature, a da pri tome ne gubi na svježini dajući joj odgovarajući zaštitu i njegovan izgled.

Yves Rocher Elixir Jeunesse, hidratizirajuća dnevna krema s dvostrukim djelovanjem zahvaljujući visokokoncentriranom ekstraktu Aphloia biljke s Madagaskara štiti kožu od vanjskih zagađenja i regenerira kožu. Ova ultra lagana krema fluidne teksture brzo se upija ne ostavlja masni sloj i odlična je podloga za make – up. Moguće ju je naći u verzijama s dva zaštitna faktora SPF30 i SPF50, a s obzirom na jačinu sunca omogućit će zaštitu tijekom boravka na otvorenom.

Ljeti se često događa da nakon nanošenja tekućeg pudera na licu osjećamo težinu jer puderi zatvaraju pore te se ispod tog zatvorenog sloja koža znoji.

Nude pure light puder iz Yves Rochera je lagani, hidratantni tekući puder s „nude“ efektom, koji ne isušuje kožu niti zatvara pore. Obogaćen je Edulis staničnom vodom koja omogućuje brzo upijanje, višesatnu hidrataciju i sprječava zatvaranje pora. Ne sadrži alkohol, silikon niti paraben, lagane fluidne teksture i odlična je podloga za make – up.

Za cjelodnevnu postojanost u svim prigodama: sportske aktivnosti, znojenje, pa čak i suze Yves Rocher pripremio je vodootporna trajna sjenila za oči u olovci. Obogaćena su uljem pamuka, a sama formula je bez mirisa, alkohola i parabena. Proizvod je dermatološki i oftalmološki testiran te ima integrirano šiljilo i možete izabrati jednu od 10 nijansi i to u mat ili „pearly“ efektu.

Kožu je važno njegovati i redovnim čišćenjem, upravo za tu rutinu Yves Rocher predstavlja spužvu Eponge Konjac. Zbog svoje nježnosti pogoduje korištenju svim tipovima kože ček i osjetljivoj koži. Ugodna, praktična i lagana za korištenje, sama ili s gelom za čišćenje. Može se prati i ponovno koristiti do 3 mjeseca.

  Napokon! Ovoga mjeseca u Hrvatskoj je lansiran Origins brend!

 Pročitajte


<
Jolie preporuka