U ljetnim Yves Rocher novitetima nalazi se puder koji zaslužuje vašu pažnju

Jolie

Beauty vijesti

U ljetnim Yves Rocher novitetima nalazi se puder koji zaslužuje vašu pažnju

U ljetnim Yves Rocher novitetima nalazi se puder koji zaslužuje vašu pažnju

Yves Rocher novosti za sezonu proljeće/ljeto 2018

Kako se mijenja klima tako pripreme za ljeto počinju sve ranije. Znanstvenici laboratorija Yves Rochera kreirali su nove proizvode koji će pomoći koži izdržati visoke temperature, a da pri tome ne gubi na svježini dajući joj odgovarajući zaštitu i njegovan izgled.

Yves Rocher Elixir Jeunesse, hidratizirajuća dnevna krema s dvostrukim djelovanjem zahvaljujući visokokoncentriranom ekstraktu Aphloia biljke s Madagaskara štiti kožu od vanjskih zagađenja i regenerira kožu. Ova ultra lagana krema fluidne teksture brzo se upija ne ostavlja masni sloj i odlična je podloga za make – up. Moguće ju je naći u verzijama s dva zaštitna faktora SPF30 i SPF50, a s obzirom na jačinu sunca omogućit će zaštitu tijekom boravka na otvorenom.

Ljeti se često događa da nakon nanošenja tekućeg pudera na licu osjećamo težinu jer puderi zatvaraju pore te se ispod tog zatvorenog sloja koža znoji.

Nude pure light puder iz Yves Rochera je lagani, hidratantni tekući puder s „nude“ efektom, koji ne isušuje kožu niti zatvara pore. Obogaćen je Edulis staničnom vodom koja omogućuje brzo upijanje, višesatnu hidrataciju i sprječava zatvaranje pora. Ne sadrži alkohol, silikon niti paraben, lagane fluidne teksture i odlična je podloga za make – up.

Za cjelodnevnu postojanost u svim prigodama: sportske aktivnosti, znojenje, pa čak i suze Yves Rocher pripremio je vodootporna trajna sjenila za oči u olovci. Obogaćena su uljem pamuka, a sama formula je bez mirisa, alkohola i parabena. Proizvod je dermatološki i oftalmološki testiran te ima integrirano šiljilo i možete izabrati jednu od 10 nijansi i to u mat ili „pearly“ efektu.

Kožu je važno njegovati i redovnim čišćenjem, upravo za tu rutinu Yves Rocher predstavlja spužvu Eponge Konjac. Zbog svoje nježnosti pogoduje korištenju svim tipovima kože ček i osjetljivoj koži. Ugodna, praktična i lagana za korištenje, sama ili s gelom za čišćenje. Može se prati i ponovno koristiti do 3 mjeseca.

  Novi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori svog mirisa

 Revija Ivice Skoke izazvala ovacije prepunog gledališta
Pet tipova bivših na koje ćete bez dileme naletjeti jednom u životu
Jedna od najpoznatijih hrvatskih vizažistica predstavila make up trendove za proljeće i ljeto
Prekrasni komadi od čipke iz aktualne ponude high street brendova
U Zagrebu otvoren AVON Beauty Boutique
Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu
Tri načina za meditaciju koja ne uključuju mirno sjedenje sa zatvorenim očima
Revije Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa obilježile treći dan Bipa FASHION.HR-a
Izložba ‘Ljubav i otpor Ivane Popović’ privukla posjećenost kakva još nije viđena još od otvorenja MSU-a
Neodoljivi traper komadi za proljetne dane

Pročitajte


<
Jolie preporuka