Ultimativna fitness motivacija za sve koji nemaju vremena vježbati!

Mišići trbuha su tiha patnja mnogima od nas. Decentno toniran, ravan trbuh može promijeniti izgled cijelog tijela, a čvrst core poboljšat će držanje što je side-effect koji definitivno želimo.

Svi koji smo ikada pokušali ciljano oblikovati trbuh, znamo da izolacijske vježbe poput trbušnjaka imaju poprilično malo efekta. Baš zbog toga mnogi fitness entuzijasti traže inovativne načine za poboljšanje svoje rutine vježbanja i po tom pitanju se EMS pojas pokazao kao pun pogodak!

Puno više od klasičnog fitness gadgeta

Iskustva kažu da je ovaj kompaktni uređaj rutinu vježbanja podigao na novu razinu, a uz to igra ključnu ulogu u jačanju motivacije za vježbanje!

Za sve nas kojima se dan sastoji od niza obaveza, motivacija za vježbanjem često brzo opadne. Baš zato kao glavni benefit korištenja AB Tone Shape pojasa stavljamo motivaciju koju ovaj uređaj može probuditi u vama!

Naime, Bodi-TEK AB Shape Tone EMS pojasevi značajno podižu učinkovitost treninga. EMS fokus na trbušne mišiće može dovesti do bržih i vidljivijih rezultata kada je u pitanju core, a ako rezultat svoga treninga doslovno možete vidjeti i opipati, znate da se trud isplatio.

Nova razina vježbanja

Iz našeg iskustva, pored motivacije jednako je važno i vrijeme koje u danu možemo izdvojiti za sebe.

Ovi su gadgeti dizajnirani za korištenje bilo kada i bilo gdje. Lijepo prianjaju pa se ne vide ispod odjeće, a svi znamo da ih možemo koristiti dok sjedimo u uredu, šetamo do trgovine ili obavljamo razne obaveze. Vježbamo i štedimo vrijeme? Zvuči savršeno!

Ipak, tjelesna aktivnost nam je svima bitna, zato nam je draža verzija kratkog ciljanog treninga. Odlično je što ovaj pojas zaista skrati vrijeme vježbanja. Osjećaj nakon treninga od 10 minuta je kao da ste odradili barem pola sata i to je ono što nas veseli svaki dan iznova.

EMS – Skriveni dragulj u fitness svijetu

EMS koristi električne impulse za stimuliranje kontrakcija mišića tako što oponaša prirodne signale koje mozak šalje mišiću tijekom vježbanja. Ova tehnologija, ne samo da može pomoći u poticanju rasta mišića, već i može pomoći u sagorijevanju masti i općem toniranju tijela.

Bodi-TEK AB Tone Shape pojasevi dolaze u verziji za jačanje mišića trbuha i leđa što je savršena kombinacija. Premda smo i prije vidjeli ovakav tip uređaja u fitness svijetu, trebamo imati na umu da Bodi-TEK uređaji nisu samo alat za izgradnju jačeg core-a. Oni su poticaj za motivaciju kakav ćete teško naći drugdje. Učinit će vaš trening bogatijim i skratit će vrijeme treninga, a rezultate ćete obožavati.

Proizvodi su dostupni online i u Medikor health & beauty store prodavaonici na lokaciji Tratinska 58 u Zagrebu. Do kraja veljače ih ugrabite na -15% uz kod VALENTINOVO15.

FotoPR
BeautyBeauty vijestiUltimativna fitness motivacija za sve koji nemaju vremena vježbati!

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Poznati o intelektu na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči!

Kao i svaki mjesec, klub hrvatskih glazbenika Sax! bio je rasprodan, uz odličnu atmosferu i pregršt smijeha, za što su zaslužni gosti koju su,...

Svaki sunčani petak jedemo na PLACu u Zagrebu, a uskoro i subotama na Pazaru u Splitu

„Place Market", nacionalna inicijativa turističke revitalizacije tržnica te projekt koji je prošle godine na ulicu doveo vrhunsku hranu te renomirane chefove i ugostitelje najavljuje...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram