25 ruj. 2018

Jolie


Eventi

Sve je spremno za ‘Smak svita’ u kuli Kamerlengo

Sve je spremno za ‘Smak svita’ u kuli Kamerlengo

Trogir postao bogatiji za glazbeni festival KulaKula Summer Break.

Nakon Brown Beach House hotela, selimo se u kulu Kamerlengo.

Na prekrasnom bazenu hotela Brown Beach House u Trogiru, jučer se održao drugi dan KulaKula Summer Break festivala.

Ovu urbanu ljetnu priču glazbom su ispisali poznati mladi glazbenici Zsa Zsa i Damir Kedžo, gdje je stotinjak VIP uzvanika imalo priliku čuti akustične verzije hitova poput ‘Sve u meni se budi’, ‘Pruži mi ruku’ i ‘Ljubavi moja’ te brojne obrade svjetskih glazbenika poput Dua Lipe, Sam Smitha, Ed Sheerana, Madonne i brojnih drugih.

Jučerašnji nastup bio je prava podloga za ono što nas čeka večeras. Simbolično, na petak 13. dočekat ćemo ‘Smak svita’ sa svima omiljenom glazbenom grupom TBF, a prije njih na pozornicu će stati Justin’s Johnson.

U ljetnoj Kula Kula priči jučer su uživala brojna poznata lica uključujući Olju i Igora Vori, glazbenike Lanu Jurčević, Domenicu i Marka Kutlića, glumicu Katarinu Baban, blogere Sonju Kovač, Ivu Chu i Deana Pelića te youtubere Barbaru Vesanović i Marka Vuletića.

Svoje kolege Zsa Zsu i Damira Kedžu podržali su i all-girl-tribute-to-Beyonce bend Single Ladies te svima dobro poznati mladi glazbenici iz HRT-ovih emisija ‘The Voice’ i ‘A strana’ – Nela, Alen Đuras, Matija Cvek i Nika Turković. Upravo će oni sutra preuzeti pozornicu prekrasne kule Kamerlengo na zatvaranju Kula Kula Summer Break festivala.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna za danas i 70 kuna za sutra mogu se preuzeti u TZ Trogir te na entrio.hr, kao i na ulazu u kulu Kamerlengo.

Sonja Kovač
Sara Moser, Katarina Baban i Katarina Strahić u kreacijama Lilith by Katarina Baban
Olja i Igor Vori
Lana Jurčević
Dean Pelić
Iva Chu
Domenica


Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda