Izašao je trailer za dugoočekivani Harry Potter Reunion!

Početak 2022. obilježit ćemo na najljepši mogući način.

Sjećate li se osjećaja oduševljenja kada je prije deset godina na filmska platna diljem svijeta stigao posljednji filmski nastavak sage o čarobnjaku Harry Potteru? Tada smo posljednji puta na okupu vidjeli Emmu Watson, Daniela Radcliffea i Ruperta Grinta te sa suzama u očima gledali posljednje kadrove kraja franšize koja je obilježila generacije. No, sada blistamo od sreće jer nas na samom početku 2022., 1. siječnja, očekuje prava Potter poslastica – reunion kojeg smo toliko dugo čekali!

Naime, glumačka ekipa uz koju su odrastale generacije se kolektivno okupila po prvi puta od posljednje premijere filma pa je vijest o njihovom specijalnom reunionu oduševila svijet. „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ prikazat će se na HBO Maxu, a izlazi 1. siječnja 2022. godine pa je tako odbrojavanje već u tijeku.

Slično kao nedavno okupljanje slavnih „Friendsa“, ovaj će TV specijal donijeti sve ključne glumce i filmske kreativce koji su radili na setu filmova o malom čarobnjaku. Ususret premijeri, HBO Max izbacio je službeni trailer koji nam otkriva što možemo očekivati. Pogledajte!

CelebuzzCelebuzz vijestiIzašao je trailer za dugoočekivani Harry Potter Reunion!

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram