Jeste li uočili kako su svjetski celebovi prije važnih događanja spojeni na infuziju?

Jolie

Celebuzz vijesti

Jeste li uočili kako su svjetski celebovi prije važnih događanja spojeni na infuziju?

Jeste li uočili kako su svjetski celebovi prije važnih događanja spojeni na infuziju?

O čemu je tu riječ?

Ako pratite bilo koju svjetsku zvijezdu A liste poput Kylie Jenner, Rihanne, Beyonce, itd, zasigurno ste uočili da se ponekad znaju pohvaliti infuzijom koju biraju prije važnih događaja, nakon ludih noći ili jednostavno kada se žele bolje osjećati. No, je li vam ikad palo na pamet zapitati se o čemu je tu točno riječ? Kakva je to infuzija koja je u posljednje vrijeme jako popularna ne samo među poznatim licima već i običnim ljudima koji osjećaju napor i stres svakodnevnog života?

Odgovore smo pronašli u Centru za estetsku medicinu i kirurgiju Dr. Rajković koji je predstavio na Drip&Drop loungeu novitet u ovom dijelu Europe. Već popularni u SAD-u, intravenozni kokteli pronašli su svoj put do Hrvatske i centra Dr. Rajković gdje je u samo 30 minuta terapije moguće riješiti sve probleme premorenosti, predgripoznog stanja, mamurluka i sličnih simptoma koji redovito muče prezaposlene pacijente.

Vitaminski „dripovi“ sastoje se od odabrane kombinacije vitamina, minerala i aminokiselina u fiziološkoj otopini. Ako i koristite nutrijente u redovitoj prehrani, samo se 20-30% probije do stanica kojima su prijeko potrebni zbog čega je za potpuno oživljavanje stanica nužan 100%-tni unos nutrijenata u krvotok koji ova intravenozna terapija osigurava.

„Intravenoznu terapiju, zbog prirodnih sastojaka, bez dodatnih lijekova, konzervansa i aditiva, može koristiti bilo tko i time ublažiti umor, slabost i iscrpljenosti, hidratizirati organizam, izliječiti mamurluk, ojačati imunitet, detoksicirati organizam, potaknuti sagorijevanje masnih naslaga, pa čak i usporiti starenje kože i poboljšati ten i kosu“, kaže Dr. Irijana Rajković, specijalist plastične i estetske kirurgije koju pacijenti i kolege od milja zovu „Celebrity doktorica“.

Dr. Irijana Rajković

Terapija je dostupna u obliku infuzije ili injekcije i možete je obaviti u Centru za estetsku medicinu i kirurgiju Dr. Rajković.

  Beyoncé je uz dokumentarac izdala i album od 40 pjesama

jolie.hr
Pročitajte


<
Jolie preporuka