Nika Turković i Dani – mlade zvijezde modernog zvuka dolaze na KulaKula festival!

Sedam izvođača najavljeno je za sedam godina festivala koji će se održati u impresivnoj trogirskoj Kuli Kamerlengo od 2. do 4.kolovoza!

Nakon što su prošlog mjeseca najavljeni Urban&4, Edo Maajka, Buč Kesidi i balkanska trap diva Senidah, došao je red i na mlade predstavnike modernog zvuka.

Lineup-u glazbeno eklektičnog KulaKula festivala pridružili su se mlada kantautorica Nika Turković i domaća, trogirska trap senzacija – Dani!

Iza Nike Turković je bogat životopis u koji je upisala nastup na dječjoj Euroviziji, bila je član žirija u RTL-ovom showu Superstar, a ipak najbitnije glazbene informacije vezane su uz odličan album prvijenac “11” na kojem se nalaze hitovi “Gledaj me”, “Pusti”, “Boje” te recentni singlovi “Ima smisla” i “Mogu i sama” u duetu s Nelom.

Kuriozitet je da je Nika jedan od mladih izvođača koji su nastupili u cover večeri prvog KulaKula festivala 2018., a sada će se trogirskoj publici predstaviti sa svojim autorskim materijalom.

Dani je pak dobro poznato ime ljubiteljima modernog trap zvuka. Ovaj mladi izvođač nigerijsko-hrvatskog podrijetla dolazi iz Trogira, a donedavno je nastupao i kao prateći vokal iznimno popularnom Grši.

Upravo priprema svoj drugi album te će uz novi materijal na KulaKula festivalu predstaviti i singlove “Atlanta”, “Skupa bol”, “Gang” i “93”.

I Nika i Dani nastupit će na festivalu u subotu 3. kolovoza uz trap divu Senidah pa ne sumnjamo kako će ova večer modernog zvuka biti zanimljiva svim generacijama.

Lineup KulaKula festivala krije još jedno veliko ime koje će nastupiti 4. kolovoza uz Edu Maajku, a bit će najavljeno krajem mjeseca.

Ulaznice za sva tri dana možete potražiti u prodaji u entrio.hr sustavu.

Kako stvari stoje – Trogir definitivno ima vruć festivalski lineup te prvog vikenda kolovoza svi putevi vode u – grad sretnog trenutka!

CelebuzzCelebuzz vijestiNika Turković i Dani - mlade zvijezde modernog zvuka dolaze na KulaKula...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram