25 ruj. 2018

Jolie


Celebuzz vijesti

Postoji Instagram profil koji secira photoshop zahvate na slavnima i jako je zanimljiv…

Postoji Instagram profil koji secira photoshop zahvate na slavnima i jako je zanimljiv…

Moglo bi vas iznenaditi do koje je mjere ovo otišlo!

Nije tajna da svi editorijali prolaze photoshop, nekad u manjoj, nekad u većoj mjeri. I to je donekle prihvatljivo (ako Oprah ne osvane sa tri ruke na naslovnici Vanity Faira, primjerice), no zabrinjavajuć je trend u kojem se na mjestima gdje to ne biste očekivali rade sitni photoshop zahvati koji čak na prvi pogled nisu toliko uočljivi. Još je više zabrinjavajuće što se to radi na Instagramu koji glasi kao mreža, ili bolje rečeno ostavlja dojam kao mreža, na kojoj je sve autentično.

Zapravo bi bilo iluzorno misliti da svjetski poznata lica s milijunima sljedbenika olako shvaćaju objavljivanje fotografija i videa te da se iza svakog posta ne krije pomno promišljena strategija i prikladna obrada. Kako to u stvarnosti izgleda, odlučio je razotkriti Instagram profil Celebface koji kroz kratka videa ističe sitne “zahvate” na licu i tijelu poznatih žena secirajući fotografije koje su izašle u medijima i one koje su objavljene na Instagramu. Što je najgore, sve su to žene kojima photoshop ne treba i koje iz nekog razloga uvijek žele izgledati “savršeno” prodavajući svojim obožavateljima iracionalne i često nedostižne standarde ljepote.

O čemu je točno riječ pogledajte u nastavku i to na primjeru Kim Kardashian i Kendall Jenner, a za više pratite profil Celebface koji je trenutno zaključan (i trebat će mu par sati da vas odobri). I da, obavezno zapamtite – ni Kim Kardashian ne izgleda kao Kim Kardashian uživo!

KIM U POSLJEDNJE VRIJEME VOLI PUNIJE OBRAZE, KRAĆU BRADU I PUNIJU GORNJU USNU.
LAGANO SKRAĆENA BRADA I POVEĆANE USNE.
SMANJEN STRUK.
JOŠ JEDNOM SMANJEN STRUK.
KENDALL JENNER SE VOLI SKROZ LAGANO SUZITI.
A REDOVITO I SUŽAVA NOS.

 


Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda