Potvrđena je druga sezona serije “And Just Like That”!

Nakon finala koji je brojna pitanja ostavio otvorenima, saznat ćemo kako će se dalje razvijati likovi iz kultne serije "Sex i grad".

Iako smo skoro pa bili sigurni da će se dogoditi druga sezona serije “And Just Like That”, pogotovo nakon što je Sarah Jessica Parker u razgovoru za Variety dala naslutiti da se samo čeka da svi usklade obaveze, sada je i službeno potvrđeno – snimat će se nastavak serije koja nam je 16 godina nakon emitiranja posljednje epizode serije “Seks i grad” otkrila što se događa s našim omiljenim ženskim junakinjama u njihovim 50-ima.

“Oduševljen sam i uzbuđen što ću ispričati još priča o ovim vibrantnim, odvažnim likovima koje igraju ove snažne i predivne glumice,” rekao je Michael Patrick King, kreator serije. Osim što smo sigurni da i ovaj put nećemo vidjeti Samanthu, još uvijek nisu poznati detalji o tome čiji bismo povratak mogli očekivati.

Vraća li se Aidan?

John Corbett nedavno se ispričao obožavateljima jer je dao naslutiti da će se pojaviti u prvoj sezoni o čemu su pisali svi svjetski mediji, ali kako je sam rekao – to je bila samo šala. Međutim, Sarah Jessica Parker nedavno je izjavila da je to jako moguće. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo barem saznati što se sve promijenilo u Aidanovom životu tijekom svih ovih godina.

CelebuzzCelebuzz vijestiPotvrđena je druga sezona serije "And Just Like That"!

Facebook

99,687FanovaLajkaj