Queen B, legendarna Beyonce, ima novu hit pjesmu! Poslušajte je

Stvar se zove "Break My Soul" i najava je za novi album koji bi trebao svjetlo dana ugledati ovo ljeto.

Možda još uvijek nismo dočekali da nas diva Rihanna počasti novim singlom, ali smo zato sinoć odbrojavali do trenutka kada će nova hit pjesma legendarne Beyonce biti puštena u stream po prvi puta. Najava je to novog albuma ove legendarne pjevačice moćnog glasa, a koji izlazi 29. lipnja. Album će se zvati „Renaissance“, a već sada je posve jasno kako će se raditi o golemom glazbenom uspjehu.

Naime, taj će album biti sedmi solo album koji je Beyonce izdala, a priča se kako će tematski i u glazbenom smislu biti nastavak kultnog „Lemonade“ albuma iz 2016. godine. S obzirom da su fanovi čekali punih šest godina da se Beyonce odluči ponovno nas počastiti novim autorskim pjesmama, nije ni čudo da je oduševljenje već sada vrlo veliko, a znatiželja golema.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Ova novoobjavljena Beyonceina pjesma za sada je dobila svoj lyric video, a do objave pravog glazbenog spota ćemo očito trebati još malo pričekati. Ritam je moćan, a karakterizira ga house beat i snažan vokal ove pjevačice koja nam uvijek svojom izvedbom oduzme dah. Poslušajte je u nastavku i sami prosudite sviđa li vam se.

CelebuzzCelebuzz vijestiQueen B, legendarna Beyonce, ima novu hit pjesmu! Poslušajte je

Ovaj stvarno poseban festival na antičkoj pozornici na otvorenom vrijedi posjetiti

Na monumentalnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane koju okružuju visoke kamene stijene nastupit će Doris Dragović, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, JM Jazz...

Slavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram