Što nas točno čeka u drugoj sezoni serije “And Just Like That”?

Inačica obožavane serije "Seks i grad" ne prestaje izazivati pažnju!

Nakon što je odjeknula vijest da Kim Cattrall sudjeluje u drugoj sezoni And Just Like That serije, obožavatelji su postali jako nestrpljivi da vide prve kadrove ove uspješnice koja nam je već odavno osvojila srca. Po svemu sudeći, Kim će se u kultnoj ulozi Samanthe pojaviti samo na nekoliko minuta i neće biti u istoj prostoriji s ostalim ženama iz serije, a između ostalog, jako nas zanima što se dogodilo da je odlučila promijeniti poprilično čvrsto mišljenje o tome da više nikada ne želi biti Samantha. I dodatno, kako je na to reagirala Sarah Jessica Parker?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Odgovore na ova pitanja nećemo tako skoro saznati, osim ako ih akteri ne odluče podijeliti s publikom, ali zato nam nitko ne brani da pokušamo što više detalja saznati o drugoj sezoni serije koja će svjetlo dana ugledati 22. lipnja. Nažalost, za sada nam je jedini izvor informacija trailer koji su nedavno izbacili kreatori serije, a iako traje jako kratko puno se toga da naslutiti.

Vjenčanica ponovno u seriji

Carrie iz kutije vadi svoju Vivienne Westwood vjenčanicu koju smo imali priliku vidjeti u neuspjelom vjenčanju s Facom. Što točno planira napraviti s vjenčanicom, nismo sigurni, ali vjerojatno je povezano s njenim prihvaćanjem smrti. U jednom trenutku daje naslutiti da je tuga itekako još uvijek prisutna u njenom životu.

Carrie još uvijek kupuje cipele kao sumanuta

U jednom kadru možemo vidjeti Carrie okruženu s vrećicama i dizajnerskim cipelama s kojima se odlučila počastiti. Svi pravi ljubitelji serije sjećaju se da je oduvijek obožavala dizajnerske cipele i da je par Manolo Blahnik potpetica tada bio oko 400 dolara… Nažalost, te cijene ostale su u prošlosti!

Carrie je počela kuhati!

Iako joj je pećnica služila kao mjesto gdje pohranjuje modne časopise i dizajnerske cipele koje nisu mogle stati u ormar, izgleda da se Carrie bacila u kuhanje. Možemo je vidjeti kako radi poširano jaje, a koliko će to biti uspješno, nismo sigurni…

Miranda i Che nastavljaju vezu

Okorjeli obožavatelji serije nikako ne mogu prežaliti što je Miranda ostavila Stevea, a pogotovo što su ga u seriji prikazali kao starca koji nije sposoban imati kompleksniji dijalog. Nadamo se ponovnom spajanju ovog para, ali to nažalost iz trailera nije vidljivo. Srećom, Steve je još uvijek dio druge sezone pa nada umire zadnja.

Sudbonosni mail

Možemo vidjeti Carrie kako u jednom trenutku šalje mail Aidanu. Iako se ne može vidjeti cijeli ekran, ipak se neki detalji mogu izdvojiti. “Pozdrav stranče. Sjećaš me se? Ako je ovo još uvijek tvoj mail – to sam ja, Carrie. Razmišljala sam o tebi nekidan i zapitala se kako si. Pa kako si? Nadam se da ćemo se čuti…”

Uskoro ih možemo vidjeti zajedno, a jesu li nakon svih ovih godina samo prijatelji ili je tu nešto više… Čekamo premijeru druge sezone za ove odgovore!

 

CelebuzzCelebuzz vijestiŠto nas točno čeka u drugoj sezoni serije "And Just Like That"?

Facebook

99,687FanovaLajkaj