Zaručili se Machine Gun Kelly i Megan Fox! Detalji zaruka jako su zanimljivi…

Naravno, to smo od ovog dvojca i očekivali!

Jedan od parova o kojima se prošle godine itekako pričalo zasigurno su Megan Fox i Machine Gun Kelly. Ovi ljubitelji javnog izražavanja emocija koristili su svaku priliku kako bi javnost obavijestili o svojoj “kozmičkoj” i “karmičkoj” povezanosti, a iako su na trenutke bili simpatični, često su znali izvazvati susramlje i negativne reakcije obožavatelja.

U svakom slučaju, sigurno ih je zanimljivo pratiti i gledati razvitak njihove ljubavi, a posljednje o čemu su nas obavijestili odnosi se na zaruke koje, kao što možete pretpostaviti, nisu bile uobičajene i standardne. Kako izgledaju zaruke koje završavaju tako da par pije krv onog drugoga, opisala je sama Megan na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

“U srpnju 2020. sjedili smo ispod stabla banjana. Zatražili smo čaroliju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju. Nesvjesni rada i žrtve koju će veza zahtijevati od nas, ali opijeni ljubavlju. I karmom.

Godinu i pol kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikad mogla zamisliti, zamolio me da se udam za njega.

I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svakom životu koji će ga slijediti, rekla sam da.

…i onda smo pili krv jedno drugome”, opisala je Megan kako je došlo do zaruka, ali i objavila video na svom profilu.

Machine Gun Kelly također je objavio post o zarukama u kojem je pokazao kako izgleda prsten koji je dizajnirao. “Ispod istih grana pod kojima smo se zaljubili, vratio sam je da je zamolim da se uda za mene. Znam da je tradicionalno dati jedan prsten, ali sa Stephenom Websterom dizajnirao sam dva: smaragd (njen kamen rođenja) i dijamant (moj kamen rođenja) na dva magnetska prstena u obliku trna koja se cijelo vrijeme privlače kao dvije polovice iste duše formirajući tamno srce koje je naša ljubav.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

 Nismo ništa manje dramatično očekivali od ovog para! Sada čekamo vjenčanje koje će biti sve, ali ne konvencionalno.

CelebuzzCelebuzz vijestiZaručili se Machine Gun Kelly i Megan Fox! Detalji zaruka jako su...

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram