Za ove sendviče čekali bismo u redu satima – a postoji i dobar razlog

Najpoznatiji mortadella bar u Italiji svjetska je senzacija.

Italija je uvijek dobro odredište za kratko ili duže putovanje. Bilo da odlučite istraživati vinograde i galerije Toskane, uživati u desertima na Siciliji ili se pak diviti antičkim građevinama u Rimu, ne možete pogriješiti s bookiranjem talijanskog travel escapea, a na svoju must-visit listu sada stavljamo i najpoznatiji mortadella bar te zemlje!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mò Mortadella Lab (@mortadellalab)

Naime, radi se o mjestu na kojem se navodno prodaju najbolji talijanski sendviči s mortadellom na svijetu. Dakle, ako se nađete u Firenci, svakako posjetite mortadella bar Mò Mortadella Lab, koji na dvije adrese u tom predivnom gradu prodaje navodno najfinije, najbogatije i najsočnije talijanske sendviče za koje ljudi stoje u redovima da bi ih kušali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matteo Di Cola (@matteodicola)

Slojevi tanko rezane mortadelle ovdje se sljubljuju s vrhunskom burratom, kremom od pistacija, sušenim rajčicama, svježim bosiljkom i ostalim klasičnim talijanskim svježim sastojcima koji svako jelo pretvaraju u gastro rapsodiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FOOD GURUS | Maltese Food Blog (@foodgurus.mlt)

Za jedan sendvič, ovisno o kombinaciji tipa mortadelle i dodataka, platit ćete od 3.5 do 7 eura, a mi već od samog pogleda na fotke ovih sendviča osjećamo kruljenje u želucu – i kupujemo kartu do Firence!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mò Mortadella Lab (@mortadellalab)

GastroJolie apetiteZa ove sendviče čekali bismo u redu satima – a postoji i...

Facebook

99,687FanovaLajkaj