Pronašli smo najgenijalni smještaj na Airbnb-u: Noćenje u retro kombiju iz „Scooby-Dooa“!

Prava poslastica za sve fanove kultne animirane serije, ali i filmske ekranizacije od prije 20 godina.

Doista ne znamo tko nije odrastao uz popularnog psa detektiva Scooby-Dooa i njegovu ljudsku škvadru. Taj genijalni crtić desetljećima je omiljen među klincima diljem svijeta, a svi pamtimo i uvodnu melodiju špice koja započinje legendarnim stihom „Scooby-Doo, where are you?“. S obzirom na uspjeh te animirane serije o genijalnim istraživačima i detektivima koji baš uvijek raskrinkaju zla čudovišta koja muče građane u malim mjestima kroz koja putuju, prije točno 20 godina prva holivudska ekranizacija crtane serije ugledala je svjetlo dana, a povodom njezine proslave “rođendana” ovog ljeta od sada možete noćiti i u kombiju Mystery Machine, a koji je također kultni dio „Scooby-Doo“ crtića.

Podsjetit ćemo vas – likovi Fred, Velma, Daphne, Shaggy i pas Scooby-Doo uvijek putuju zabačenim dijelovima SAD-a u svom šarenom, retro kombiju, a upravo im to vozilo u mnogim slučajevima i pomogne da izađu na kraj sa zlikovcima s kojima se obračunavaju. E pa, za sve prave fanove, od ove je godine moguće i na vlastitoj koži osjetiti kako je to putovati i spavati u Scooby-Doo kombiju! Naime, glumac Matthew Lillard, a koji je prije 20 godina utjelovio lik Shaggyja na filmskom platnu, odlučio je na Airbnb-u svim fanovima priče o umiljatom i uvijek gladnom Scoobyju omogućiti proslavu 20. godišnjice premijere filma rentanjem kombija Mystery Machinea!

„Jedva čekam dočekati goste kao njihov domaćin i pružiti im ljetni odmor koji nikada neće zaboraviti… Čudovišta nisu uključena“, izjavio je Lillard povodom najave „otvaranja“ bookinga za Mystery Machine.

Ono što će mnoge posebno razveseliti je i povoljna cijena noćenja u ovom veselom, hippie kombiju. Naime, možete ga unajmiti za samo 20 dolara po noćenju, a samo vozilo bit će parkirano uz obalu južne Kalifornije, s pogledom na more. Iako sam kombi nećete moći provozati, vjerujemo kako je i samo buđenje u njemu za fanove Scooby-Dooa genijalan doživljaj. Osim udobnog ležaja, gosti kombija uživat će i u rekvizitima sa seta filma, kao i u nekim dosad neviđenim scenama sa snimanja – te će tako noć u kombiju moći provesti uz Scoobyja i na TV ekranu. Airbnb počet će primati rezervacije za Mystery Machine 16. lipnja.

Jolie domInterijeriPronašli smo najgenijalni smještaj na Airbnb-u: Noćenje u retro kombiju iz „Scooby-Dooa“!

Ovaj stvarno poseban festival na antičkoj pozornici na otvorenom vrijedi posjetiti

Na monumentalnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane koju okružuju visoke kamene stijene nastupit će Doris Dragović, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, JM Jazz...

Slavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram