Nova H&M Home x India Mahdavi kolekcija dodataka za dom pršti bojama. Izdvojili smo naše favorite

Unesite malo vedrine u svoj interijer kroz šarmantne žarko obojene detalje.

Proslavljena dizajnerica interijera i arhitektica India Mahdavi ovog proljeća u naše domove donosi boje i razigranost i to kroz pristupačnu H&M Home kolekciju koja sadrži obilje šarmantnih, jarko obojenih detalja koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kao i uvijek, i ova nas je suradnja H&M-a s velikanima svijeta dizajna oduševila, a posebno nam se sviđa što je ova kolekcija nadahnuta proljećem i buđenjem života – bojama cvijeća, sunčanim danima i koloritom koji priziva ljeto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M HOME (@hmhome)

India Mahdavi objasnila je kako njoj osobno, kada je riječ o uređenju interijera, jedna boja nikad nije dovoljna, a tu filozofiju uklopila je i u ovaj svoj najnoviji rad. Njezina kolekcija za H&M Home fokusira se tako na boje, izražajne grafike i artističke motive, a riječ je o divnim keramičkim tanjurima, zdjelicama, vrčevima, vazama, ali i tekstilu u koji spadaju dekorativne jastučnice, dekice i tepisi.

U nastavku smo za vas, kao i uvijek, izdvojili nekoliko favorita koje bismo i sami kupili, a sve ih možete naručiti putem službenog webhopa H&M Home-a.

Keramička vaza – 39 funti
Tanjur – 18 funti
Ukrasna jastučnica – 18 funti
Šalica – 13 funti
Šarena zdjela za serviranje – 39 funti
Vaza – 39 funti
Pastelna deka od merino vune – 80 funti
Tepih od merino vune – 249 funti
Mala zdjelica – 13 funti
Keramički vrč – 35 funti
Jolie domJolie biraNova H&M Home x India Mahdavi kolekcija dodataka za dom pršti bojama....

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram