Prekrasne kuglice za bor koje ćete poželjeti čuvati generacijama

Sjećate se onih vremena prije kada je svaki dom imao staklene kuglice koje su se čuvale generacijama i pomno vješale na božićno drvce bez obzira na to koja je tematska boja drvca baš te godine?

Poplavom raznih pristupačnih plastičnih kuglica i ukrasa, ta se tradicija pomalo izgubila, ali svi oni koji svoja sjećanja i posebne trenutke vole sačuvati u obliku predmeta zasigurno će pripaziti da blagdanska dekoracija sadržava i detalje koji će svake godine imati svoje posebno mjesto u njihovom domu.

Riječka dizajnerica keramike Marina Marinski koja se krije iza brenda Marinski Heartmades već vam je poznata ne samo po kuglicama, već i po zdjelicama i šalicama koje kriju neodoljive motive, ali mi ćemo se ovaj put fokusirati upravo na unikatne božićne kuglice.

Filigranska preciznost, sati strpljivosti i božićna nostalgija isprepliću se u svakom komadu pa će upravo kuglice biti najtopliji detalji na božićnom drvetu. Razigrano, ali sa zimskim elegantnim dodirima, oni jednostavno odražavaju zimsku pozitivnu energiju, bez obzira na to jesu li dekor na božićnom drvcu ili bilo kojem drugom privlačnom mjestu u vašem domu.

Cijene kuglica se kreću od 120 do 140 kuna i dostupne su na www.marinski.me, a sve modele možete pogledati u galeriji.

Jolie domJolie biraPrekrasne kuglice za bor koje ćete poželjeti čuvati generacijama

Facebook

99,687FanovaLajkaj