Prekrasne kuglice za bor koje ćete poželjeti čuvati generacijama

Sjećate se onih vremena prije kada je svaki dom imao staklene kuglice koje su se čuvale generacijama i pomno vješale na božićno drvce bez obzira na to koja je tematska boja drvca baš te godine?

Poplavom raznih pristupačnih plastičnih kuglica i ukrasa, ta se tradicija pomalo izgubila, ali svi oni koji svoja sjećanja i posebne trenutke vole sačuvati u obliku predmeta zasigurno će pripaziti da blagdanska dekoracija sadržava i detalje koji će svake godine imati svoje posebno mjesto u njihovom domu.

Riječka dizajnerica keramike Marina Marinski koja se krije iza brenda Marinski Heartmades već vam je poznata ne samo po kuglicama, već i po zdjelicama i šalicama koje kriju neodoljive motive, ali mi ćemo se ovaj put fokusirati upravo na unikatne božićne kuglice.

Filigranska preciznost, sati strpljivosti i božićna nostalgija isprepliću se u svakom komadu pa će upravo kuglice biti najtopliji detalji na božićnom drvetu. Razigrano, ali sa zimskim elegantnim dodirima, oni jednostavno odražavaju zimsku pozitivnu energiju, bez obzira na to jesu li dekor na božićnom drvcu ili bilo kojem drugom privlačnom mjestu u vašem domu.

Cijene kuglica se kreću od 120 do 140 kuna i dostupne su na www.marinski.me, a sve modele možete pogledati u galeriji.

Jolie dom Jolie bira Prekrasne kuglice za bor koje ćete poželjeti čuvati generacijama

povezano

jolie preporuke

Zara lansira prvu kolekciju donjeg rublja, pogledajte kako izgleda

Jedna od naših omiljenih modnih destinacija zasigurno je Zara i to upravo zahvaljujući širokom asortimanu odjeće, a sada je ovaj španjolski high street gigant...

Ecija Ojdanić zablistala na premijeri mondrame ‘Vla-Vla-Vlajland cabaret’

Kažu da je osmijeh glavni pokretač svega. Slovi također kao ‘razlog’ najkraće udaljenost između ljudi. Upravo u razdoblju kada je socijalna distanca iznimno važna,...

Trending

Facebook

83,394ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte