Štand.hr domaća je verzija megapopularnog Etsyja. Pogledali smo što se sve nudi

Hrvatske rukotvorine na jednom mjestu oduševit će zaljubljenike u unikatne poklone!

Ako nas je ičemu naučila 2020. onda je to važnosti snage kolektiva i lokalnih proizvoda. U trenutku kada su dostave iz cijelog svijeta zbog pandemije i otkazanih letova masovno kasnile mjesecima, a u trgovinama smo mogli kupovati samo domaće proizvode kao i hranu, svi smo u značajnoj mjeri spoznali važnost domaćih dizajnera i proizvođača, a čini se da se taj trend nastavlja i u ovoj godini.

Naime, zajednica hrvatskih kreativaca i rukotvoraca sada ima svoju novu online platformu koja se zove Štand.hr, a na kojoj možete razgledati, kao i kupiti, domaće doizajnerske komade keramike, obuće, odjeće, dodataka za dom i nakita. Ovaj koncept je zapravo domaća verzija svjetski popularnog Etsyja, a iako se ne može mjeriti s tim web shop divom, trenutno okuplja šačicu malih, ali inovativnih dizajnera iz Lijepe Naše koji se trude tržištu predstaviti svoje kreacije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Štand.hr (@stand.hrvatska)

Za sada je na platformi nekoliko brendova, a svaki ima svoj virtualni štand na kojem ih možete upoznati i nešto kupiti. Od makrame duga za zidove, visilica za cvijeće, neobičnih čajnika, pa sve do dizajnerskih balonera ili pak kožnih ruksaka – Štand.hr nudi obilje zanimljivih ručnih radova čijom kupnjom pomažete daljnji razvoj domaćeg dizajna.

Sve proizvode možete pronaći ovdje, a mi smo dosad izdvojili deset komada koji su nam zapeli za oko kao posebno zanimljivi.

Atelier Ceramic – 100 kuna
Carryall – Mono ruksak – 1490 kuna
Jewelry Istria – 170 kuna
Ogrlica za pse My Oh My – 170 kuna
Etno Mot baloner – 1735 kuna
Fantea makrame duga – 220 kuna
S Hakleraj torbica – 290 kuna
Atelier Ceramic – 150 kuna
Jewelry Istria set nakita – 270 kuna
Etno Mot jakna nosiva s dvije strane – 1070 kuna
Jolie domJolie biraŠtand.hr domaća je verzija megapopularnog Etsyja. Pogledali smo što se sve nudi

Marijana Perinić predstavila novu knjigu u kojoj piše o muško-ženskim odnosima

Sinoć je u klubu hrvatskih glazbenika Sax! održano predstavljanje nove knjige spisateljice i voditeljice Marijane Perinić pod nazivom "Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama". Ova peta...

Facebook

99,687FanovaLajkaj