Najčarobnije božićno drvce stiglo je pred Rockefeller Centar u New Yorku!

Simbol Božića u New Yorku.

London je ove godine bio prvi svjetski grad koji je okitio svoje ulice u blagdanskom, božićnom duhu, a sada se sezona lampica i božićnih ukrasa ozbiljno zahuktava i u New Yorku. Naime, taj grad znan je kao pravo oličenje božićne magije – od klizanja u Central Parku preko uživanja u posebnim blagdanskim gastro specijalitetima i uživanja u razgledavanju šarenih božićnih izloga, nema toga što tijekom Božića u New Yorku ne odiše posebno veselom vibrom.

Simbol Božića u New Yorku

Najprepoznatljiviji simbol Božića u New Yorku tako je božićno drvce golemih razmjera, a koje svake godine zablista ispred Rockefeller Centra na Manhattanu. Sada je napokon stiglo na svoju poziciju, a iako još nije u potpunosti osvijetljeno ni okićeno, već sad izgleda veličanstveno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli iLambert (@ilambert80)

Dopremljeno je iz Queensburryja, a zanimljivo je da je ovo 90. jubilarno božićno drvce koje je postavljeno na ovoj lokaciji. Dakle, tradicija divljenja božićnom drvcu Rockefeller Centra traje već skoro 100 godina!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Christine Carruth (@christinecarruth)

Paljenje lampica možete pratiti uživo

Ovogodišnje paljenje lampica na drvcu održat će se u srijedu, 30. studenog od 19 sati, a ceremonija paljenja rasvjete prenosit će se na televizijama diljem svijeta dok je gledanje uživo otvoreno za javnost i posve besplatno. Kako se na drvcu nalazi oko 8 kilometara žice s lampicama u svim bojama LED rasvjete, ne sumnjamo kako će finalni rezultat biti doista zasljepljujuće bajkovit.

Drvce će inače svijetliti svakodnevno od 6 do 12 sati, dok će na Božić svijetliti svih 24 sata. Mi bismo svakako voljeli da ga možemo vidjeti izbliza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miniomki | Travel | Tenerife (@miniomki)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @wbs_worldtrip

Jolie domŽivot sa stilomNajčarobnije božićno drvce stiglo je pred Rockefeller Centar u New Yorku!

Zaboravite na Netflix i slično, svi prate ovaj ludi serijal na TikToku!

Koju seriju trenutno gledate? Ako to pitanje postavite nekom korisniku ili korisnici TikToka, velike su šanse da će reći: "Who TF Did I Marry?"....

”Tajna mladosti” Hollywooda, SpermidineLIFE® , stigao je i u Hrvatsku

Od postanka čovječanstva, ljudi su uvijek težili vječnom životu i pronalasku načina kako bi upravo to postigli. Danas san nije samo dugovječnost, već stariti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram