Ovog vikenda sudjelujte u posve neobičnom tulumu – onom razmjene odjeće!

Nije li ovo jako cool ideja?

Ako tražite jedinstven način kako da provedete sutrašnju vedru subotu, svakako razmislite o posjetu zagrebačkom kvartu Vrbani i udruzi Vestigium – u kojoj se od 10 do 12 sati ujutro organizira subotnji tulum razmjene odjeće!

Udruga Vestigium nalazi se na Rudeškoj cesti 142, a stanovnicima zapadnog dijela grada je odavno poznata kao okupljalište kreativaca i obožavatelja yoge, domaćih gastro proizvoda, ali i znatiželjnika željnih raznih radionica. Tako se na ovoj adresi redovito organiziraju prodaje proizvoda malih lokalnih uzgajivača povrća i voća, kao i radionice keramike, slikarstva i yoge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Udruga Vestigium (@vestigiumudruga)

Ove subote, 27. svibnja, Vestigium će tako postati dom jako cool eventa razmjene odjeće. Pravila su da donesete maksimalno 10 svojih stvari (odjeća, modni dodaci i slično; sve osim rublja, čarapa i slično) i možete ih zamijeniti za stvari drugih ljudi.

‘Osjećajte se slobodno pogledati kroz odjeću koja je uredno izložena za vas i sve što vam odgovara, slobodno uzmite za sebe ili za nekoga drugoga tko je u potrebi’, poručuju iz udruge i naglašavaju da im se, oni koji su u potrebi za odjećom, mogu javiti i bez obaveze donošenja odjeće za razmjenu.

Više o događanju saznajte na linku i svakako se zaputite na Vrbane i podržite ovaj event koji podržava modnu i ekološku održivost te ima lijep, humanitarni karakter.

Jolie domŽivot sa stilomOvog vikenda sudjelujte u posve neobičnom tulumu – onom razmjene odjeće!

Facebook

99,687FanovaLajkaj